Nyutdannet i 2017? Vi søker transportplanlegger

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med ca. 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Som en del av COWIgruppen, med 80 års erfaring og ca. 6300 medarbeidere, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen optimale team tilpasset det enkelte prosjekt.

Innen COWIs divisjon for Transport og byutvikling samarbeider samfunnsplanleggere, ingeniører, økonomer, landskapsarkitekter, by- og regionplanleggere, plantevitere og, naturforvaltere for å finne løsninger der miljø og mennesket står i sentrum. Vi arbeider på alle plannivåer og med analyser, utredninger, planlegging, detaljplanleggingsoppgaver for å oppnå gode og fremtidsrettede bærekraftige løsninger. I nasjonal sammenheng er vi langt fremme innen bærekraftplanlegging og BREEAM Communities

FirmaCOWI
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist21.10.2016

COWIs avdeling innenfor Analyse og Trafikk skal styrkes med flere medarbeidere. Vi søker derfor etter en nyutdannet planlegger til vår faglige satsning innen fremtidsrettet transportplanlegging.

Vårt fagmiljø
Vi løser oppdrag innen trafikk- og samfunnsplanlegging, der vi leverer tjenester innen trafikkanalyser, trafikkundersøkelser, utvikling og bruk av transportmodeller, ITS, kollektivtrafikk, trafikksikkerhet, og samfunns- og transportøkonomi. Tre områder som kjennetegner vårt fagmiljø er fokus på miljøvennlig transport, nytenkning innen bruk av teknologi og transportdata, samt spisskompetanse på modeller og -beregninger.

Vi samarbeider tett med andre avdelinger innen blant annet byutvikling, veg- og baneplanlegging, arealplanlegging, etc. Vårt fagmiljø kjennetegnes av høyt kompetente medarbeidere, et godt sosialt miljø, samt varierte og spennende prosjekter. Som en del av COWI Group er vi et stort internasjonalt fagmiljø med fokus på kompetansedeling og faglig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver:
Som nyutdannet transportplanlegger jobber du tett sammen med erfarne medarbeidere og får etter hvert ansvar for mindre oppdrag. Du vil selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som du utarbeider i samarbeid med din leder. Dine primære arbeidsoppgaver er f.eks. innenfor:

  • Utredninger, analyser og evalueringer innen transportløsninger
  • Kartlegging og analyser av trafikkstrømmer og kapasitet (for personer, kjøretøy og gods)
  • Transportmodeller og trafikksimulering
  • Kollektivtrafikk og gang/sykkel
  • Videreutvikling av fagmiljøet i COWI, både gjennom ordinært plan- og prosjektarbeid og gjennom deltagelse i markedsføring og tilbudsarbeid

Din kompetanse

  • Sivilingeniør eller tilsvarende med spesialisering innen transportplanlegging.
  • Gode akademiske resultater.

Dine egenskaper

  • Gode analytiske ferdigheter og problemløsningsevne.
  • Evner å tilegne deg ny kunnskap.
  • Nytenkende og nysgjerrig til eget og andres fagområder og erfaringer.
  • Evner å jobbe godt selvstendig.

Vi tilbyr en dynamisk og interessant arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir læring, inspirasjon og motivasjon.

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: 21.oktober 2016. Legg ved karakterutskrifter/Vitnemål.

Tiltredelse: August 2017

Kontaktpersoner:

Vilde Haugnæss

HRD-konsulent

+47 922 93 945

viha@cowi.no

Søk her

Vis flere stillinger: