Nyutdannet i 2017? Vi søker vegplanleggere

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap med ca. 1100 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Som en del av COWIgruppen, med ca. 6300 medarbeidere, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt.

FirmaCOWI
FylkeFlere fylker
StedTrondheim, Fredrikstad, Bergen eller Oslo
Søknadsfrist21.10.2016

Innen COWIs divisjon for Transport og byutvikling samarbeider samfunnsplanleggere, ingeniører, økonomer, landskapsarkitekter, by- og regionplanleggere, plantevitere og, naturforvaltere for å finne løsninger der miljø og mennesket står i sentrum. Vi arbeider på alle plannivåer og med analyser, utredninger, planlegging, detaljplanleggingsoppgaver for å oppnå gode og fremtidsrettede bærekraftige løsninger. I nasjonal sammenheng er vi langt fremme innen bærekraftplanlegging og BREEAM Communities

Vi søker alltid etter smartere måter å løse samfunnets utfordringer på. Vi er avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som sørger for å utfordre oss. Derfor investerer vi mye i kompetanseutvikling av hver enkelt medarbeider. Som ingeniørstudent vet vi at du har mange valgmuligheter. Vårt håp er at du vil gi oss muligheten til å bli bedre kjent med deg.

Dine arbeidsoppgaver
Som vegplanlegger blir du del av et fagmiljø bestående av mer enn 50 medarbeidere. Dine primære arbeidsoppgaver er planlegging/prosjektering på alle nivåer – overordnede planer, reguleringsplaner og byggeplaner, samt anleggsoppfølging. Du jobber tett sammen med en senior eller prosjektgruppa og får etter hvert ansvar for egne mindre oppdrag. Du deltar også på befaringer og kundemøter. Videre vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som du utarbeider i samarbeid med i din leder.

Din kunnskap:

  • Sivilingeniør/ingeniør med spesialisering innenfor samferdselsfag.
  • Gode akademiske resultater.
  • Kjennskap til bruk av Novapoint.
  • Fordel med vegrelaterte fag.

Dine egenskaper:

  • Ansvarsbevisst og initiativrik.
  • Evner å planlegge, prioritere og jobbe strukturert.
  • Evner å tilegne deg ny kunnskap raskt.
  • Selvdreven og jobber godt i team.

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

Arbeidssted: Trondheim, Fredrikstad, Bergen eller Oslo.

Søknadsfrist: 21.oktober 2016. Legg ved karakterutskrifter/vitnemål og merk søknaden din i overskriften med hvilket kontorsted du ønsker å jobbe.

Tiltredelse: August 2017

Kontaktpersoner:

Vilde Haugnæss

HRD-konsulent

+47 922 93 945

viha@cowi.no

Søk her