Nyutdannet i 2017? Vi søker VVS-ingeniør

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med ca. 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, ved markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Som en del av COWI-gruppen – med 80 års erfaring og ca. 6300 medarbeidere – har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen optimale team tilpasset det enkelte prosjekt.

FirmaCOWI
FylkeFlere fylker
StedTrondheim eller Oslo
Søknadsfrist21.10.2016

COWI er rådgiver for helheten i alle typer byggeprosjekt, fra idé via planlegging, bygging, drift, vedlikehold og utvikling, til riving, gjenbruk og rehabilitering. I tillegg til kompetanse og kapasitet innen tekniske fag, inngår fag som akustikk, brannsikkerhet og security, konsekvensutredninger, regulerings- og stedstilpasninger. En stor del av verdens energi- og materialproduksjon går til oppfølging og drift av bygninger, derfor er det viktig for COWI at miljøeffektivitet er en rød tråd i prosjektløsningene. Det gjør det mulig å optimalisere energibruk, fleksibilitet, langsiktighet og totaløkonomi, i tillegg til å være positivt for stedlig indre/ytre miljø og den globale ressurssituasjonen.

Vi søker alltid etter smartere måter å løse samfunnets utfordringer på. Vi er avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som sørger for å utfordre oss. Derfor investerer vi mye i kompetanseutvikling av hver enkelt medarbeider. Som ingeniørstudent vet vi at du har mange valgmuligheter. Vårt håp er at du vil gi oss muligheten til å bli bedre kjent med deg.

Dine arbeidsoppgaver:
Dine primære arbeidsoppgaver innebærer prosjektering og planlegging av VVS-tekniske anlegg i bygg, teknisk rådgivning og byggeplassoppfølging. Våre prosjekter omfatter både oppføring av nye og rehabilitering av eksisterende bygg. Du jobber tett sammen med en senior eller prosjektgruppa og får etter hvert ansvar for små enfaglige oppdrag. Du vil også delta på befaringer og kundemøter. Sammen med din leder former du din karriere og arbeidshverdag gjennom å utarbeide en personlig utviklingsplan.

Din kompetanse:

  • Sivilingeniør/ ingeniør
  • Sterke akademiske resultater
  • Fordel med relevant fagbrev

Dine egenskaper:

  • Ansvarsbevisst og initiativrik
  • Trives med å jobbe i tverrfaglige team
  • Evner å planlegge, prioritere og jobbe strukturert
  • Evner å tilegne deg ny kunnskap raskt

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

Arbeidssted: Trondheim eller Oslo. Merk søknaden med hvilket kontorsted du søker deg til.

Tiltredelse: August 2017

Søknadsfrist: 21.oktober. Legg ved karakterutskrifter i din søknad.

Kontaktpersoner:

Vilde Haugnæss

HRD-konsulent

+47 922 93 945

viha@cowi.no

Søk her

Vis flere stillinger: