Nyutdannet i 2017? Vi søker VA-rådgivere

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap med ca. 1100 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Som en del av COWIgruppen, med ca. 6100 medarbeidere, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist21.10.2016

Avdeling for Vann og avløpsteknikk i Oslo består av 31 engasjerte medarbeidere. Sammen med divisjon Vann og miljø sine mer enn 240 rådgivere og øvrige fagdisipliner, jobber vi i dag med noen av Norges største og mest spennende prosjekter innen VA-sektoren. Vi samarbeider tett på tvers av egne fagdisipliner og geografisk tilhørighet samt med forretningens øvrige divisjoner COWI leverer alle rådgivningstjenester innen prosess, transportsystemer, urban overvannshåndtering, modellering og bærekraftig planlegging av fremtidens vann- og avløpsanlegg

Vi søker alltid etter smartere måter å løse samfunnets utfordringer på. Vi er avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som sørger for å utfordre oss. Derfor investerer vi mye i kompetanseutvikling av hver enkelt medarbeider. Som ingeniørstudent vet vi at du har mange valgmuligheter. Vårt håp er at du vil gi oss muligheten til å bli bedre kjent med deg.

Dine arbeidsoppgaver:
Dine primære arbeidsoppgaver innebærer planlegging og detaljprosjektering av VA-anlegg, 3D-prosjektering i AutoCad og NovaPoint og tekniske beskrivelser. Våre prosjekter omfatter både oppføring av nye og rehabilitering av eksisterende bygg. Du jobber tett sammen med en senior eller prosjektgruppa og får etter hvert ansvar for små enfaglige oppdrag. Du vil også delta på befaringer og kundemøter. Sammen med din leder former du din karriere og arbeidshverdag gjennom å utarbeide en personlig utviklingsplan.

Din kompetanse:

  • Sivilingeniør/ingeniør med spesialisering innen VA-tekniske fag.
  • Sterke akademiske resultater

Dine egenskaper:

  • Ansvarsbevisst og initiativrik
  • Trives med å jobbe i tverrfaglige team
  • Evner å planlegge, prioritere og jobbe strukturert
  • Evner å tilegne deg ny kunnskap raskt

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

Arbeidssted: Oslo

Tiltredelse: August 2017

Søknadsfrist: 21.oktober 2016. Legg ved karakterutskrifter og vitnemål i din søknad.

Kontaktpersoner:

Vilde Haugnæss

HRD-konsulent

+47 922 93 945

viha@cowi.no

Søk her

Vis flere stillinger: