Prosjektleder/avdelingsleder - bygg

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

FirmaExperis
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Vi ser etter en bransjeperson med erfaring fra og kjennskap til byggevirksomhet. Du må kunne kalkyler og fremgangsmåter innenfor bygg, og du må være en god selger! Du bør og ha erfaring fra byggeplassledelse.
Prosjektleder skal utføre oppgaver i tillegg til å sette sammen et godt lederteam.
Du må være omgjengelig og sette pris på dine medarbeidere, slik at de føler seg trygge og samlet.

Vi søker deg som har godt humør, mye energi og som er kontaktskapende.

Du må være med på å sette fokus på HMS og miljø, samt kunne tilby tekniske løsninger sammen med kunden som bringer dem i god posisjon for seriøse byggherrer.
Man har som mål å jobbe med prosjekter innenfor private og offentlige anbud med en mannskapsstyrke på ca 10-20 mann + andre fag.

Søk stillingen, eller kontakt Kristian Longvastøl, tlf.: 99003268, Kristian.Longvastol@no.experis.com for mer informasjon.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: