Byggeleder investering - vegavdeling Nord-Trøndelag

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeNord-Trøndelag
StedSteinkjer
Søknadsfrist09.10.2016

Vegavdeling Nord-Trøndelag er organisert med en vegseksjon og en seksjon for plan- og trafikk samt en mindre stab. Vegseksjonen har ansvar for utbygging, drift og vedlikehold av om lag 3500 km riks- og fylkesveger i fylket. Seksjonen har til sammen 27 ansatte, hovedsakelig ved avdelingskontoret i Steinkjer samt noen ansatte i Namsos og Stjørdal. Seksjonen er prosjektorganisert med prosjektledere for både utbygging og drift/vedlikehold, og tilbyr et sterkt fagmiljø og spennende arbeidsoppgaver i et trivelig og inkluderende arbeidsmiljø.

Ved vegseksjonen er det nå ledig stilling som byggeleder investering, som vil følge opp utbyggingsprosjekt på både fylkes- og riksveg. Kontorsted for stillingen er avdelingskontoret i Steinkjer.

Arbeidsoppgavene omfatter:

  • Utarbeiding av konkurransegrunnlag og gjennomføring av anbudskonkurranser.
  • Oppfølging av kontrakter når det gjelder det tekniske, HMS og økonomi.
  • Utføre kvalitets-, framdrifts og kostnadskontroll.
  • Ha kontakt og oppfølging av entreprenører/leverandører, naboer/grunneiere og andre berørte samarbeidsparter.

Kvalifikasjoner for stillingen:

  • Du må ha minimum treårig relevant bachelorutdanning eller lignende fra universitet eller høgskole. Det er en fordel med vegfaglig utdanning eller bygg- og miljøfag.
  • Det er ønskelig at du har relevant erfaring, men nyutdannede oppfordres også om å søke.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt. Vi er ute etter resultatorienterte personer som arbeider strukturert og kommuniserer godt. Vi ønsker personer som er gode på tverrfaglige samarbeid, og som trives både med å jobbe selvstendig og som del av et team. Det er viktig med god formuleringsevne både skriftlig og muntlig og at du trives med å jobbe med dataverktøy.

Dersom du har tatt hele eller deler av din utdanning i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no)

Hva tilbyr vi?

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheter for etter- og videreutdanning.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten er vi en IA-bedrift og arbeider aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vi setter pris på om du har anledning til å laste opp dine vitnemål. Originale vitnemål og attester samt kopier tas med til et eventuelt intervju.

Nærmere opplysninger om stillingene kan du få ved å kontakte fungerende seksjonsleder Arild Hamrum-Norheim, tlf. 951 87 280.

Søk her

Vis flere stillinger: