Betonmast bygger Slotsengen i Tønsberg

Betonmast har signert avtale med EVR Norge AS for bygging av boligprosjektet «Slotsengen» i Tønsberg sentrum.

Kontrakten har en verdi på om lag 140 millioner kroner.

Totalt skal det bygges 87 leiligheter med tilhørende p-kjeller og utomhusanlegg. Leilighetene er lokalisert i sentrum av Tønsberg og vil ha en attraktiv beliggenhet. Kontrakten omfatter bygningsmessige arbeider i prosjektet. Tekniske fag utføres som byggherrestyrte sideentrepriser.

- Vi er svært tilfreds over den tilliten EVR Norge viser Betonmast ved å tildele oss dette oppdraget. Vi startet opp i Buskerud og Vestfold for 3 år siden, og det er gøy å oppleve at vi stadig utvider vår posisjon, sier Eskil Thorkildsen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold AS.

«Slotsengen» ligger ved foten av historiske Slottsfjellet sentralt i Tønsberg sentrum. Leilighetene er i ulike størrelser fra 35 – 113 kvadratmeter. Prosjektet er delt i to byggetrinn, hvorav første trinn består av 36 leiligheter.

- Veldig hyggelig at vi skal bygge nok ett bygg så sentralt i Tønsberg. Med dette prosjektet befester vi ytterligere vår posisjon som en av de ledende entreprenørene i Vestfold. Vi har brukt mye av vår aller beste entreprenørkompetanse for å lose dette prosjektet i havn, sier konsernsjef Jørgen Evensen i Betonmast.

Byggestart er planlagt i oktober 2016 og ferdigstillelse er planlagt andre halvår 2018. Prosjektet har en forventet byggetid på 26 måneder.