Rambøll søker seksjonsledere til våre kontorer i Drammen, Tønsberg og Oslo i avdeling Veg Sør Øst

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedDrammen, Tønsberg og Oslo
Søknadsfrist05.10.2016

Markedsenheten Samferdsel og byutvikling er en av tre markedsenheter i Rambøll Norge, og består av rundt 600 medarbeidere fordelt på seks fagdivisjoner. Én av fagdivisjonene, Divisjon Veg Norge, består av 140 medarbeidere, hvorav omtrent 50 medarbeidere i avdeling Veg Sør Øst som er lokalisert i Drammen, Tønsberg, Skien og Oslo. Som følge av reorganisering søker vi nå 3 nye seksjonsledere – èn til hver av de tre lokasjonene Drammen, Tønsberg og Oslo. Disse seksjonene består av 15-22 medarbeidere.

Om stillingene

Vi har som hovedmål å skape et fagmiljø preget av engasjement, trivsel og utvikling. Våre seksjonsledere vil derfor være ansvarlig for å ivareta videreutvikling av seksjonen i henhold til strategi, verdier og fokusområder. I tillegg blir rollen sentral i å sikre god oppdragsgjennomføring, sørge for kvalifisert bemanning på våre oppdrag, samt sikre faglig utvikling av egne medarbeidere. Dette er en operativ lederrolle, så det må påregnes deltagelse i prosjekter både internt og ute hos kunde samtidig med lederansvaret.

Konkrete arbeidsoppgaver vil være:

  • Rapportere til avdelingsleder Veg Sør Øst, og være en del av avdelingens ledergruppe
  • Personalansvar
  • Ressursutjevning
  • Oppdragsleder og fagansvarlig for de fag som hører inn under seksjonen
  • Markedsarbeid mot kunder
  • Ansvar for prosjektsikring og rapportering i seksjonen
  • Kontakt med andre avdelinger i Rambøll
  • Trivsel og godt arbeidsmiljø

Hvem vi søker

Først og fremst ser vi etter en positiv og samarbeidsorientert person som ønsker å bidra til vekst og utvikling hos sine medarbeidere. Rett person har tro på teamarbeid og ønsker å være en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø. Videre ser vi etter deg som har eller er:

  • Sivilingeniør eller ingeniør med noen års ledererfaring, eventuelt minimum 5 års bransjeerfaring fra rådgiver, oppdragsgiver eller entreprenør innen vegfaget
  • Resultatorientert, strukturert og målrettet
  • Markeds- og forretningsorientert
  • Initiativrik og utadvendt
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Arbeidssted: Drammen, Tønsberg eller Oslo. Det forventes stor grad av mobilitet i hverdagen da avdelingen stiller krav til tverrfaglig samarbeid på tvers av lokasjoner.

Rambøll tilbyr

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte oppgaver hos Nordens ledende samfunnsrådgiver. Dette betyr å lede an når det gjelder anvendelse av ny teknologi, utvikle og trene medarbeidere og vinne de betydningsfulle kontraktene; alt dette med gode betingelser og et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger

Send inn din søknad med CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Husk å merk søknad og CV med hvilken lokasjon du prefererer.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen;

Rolf Bjørkeslett, Avdelingsleder Veg Sør Øst, på telefon 905 41 780

Ruth G. Haug, Divisjonsdirektør Veg, på telefon 913 92 067

Vis flere stillinger: