Rambøll søker vegplanleggere ved våre kontorer i Drammen, Tønsberg, Skien og Oslo

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedDrammen, Tønsberg, Skien og Oslo
Søknadsfrist05.10.2016

Avdeling Veg Sør Øst har behov for flere vegplanleggere ved kontorene i Drammen, Tønsberg, Skien og Oslo. Avdelingen teller i dag omtrent 55 medarbeidere.

Vi søker i første rekke seniorrådgivere, men kandidater med mindre erfaring oppfordres også til å søke.

Rambølls kontorer på de nevnte lokasjonene har et sterkt fagmiljø med samfunnsengasjerte og erfarne vegplanleggere som skaper gode løsninger til beste for våre oppdragsgivere. Kontorene har et bredt og tverrfaglig konsulentmiljø som representerer alle nødvendige fag for å kunne påta seg store og små samferdsels- og samfunnsoppdrag.

Om stillingen

Vi søker dyktige og fremtidsrettede vegplanleggere som har evnen til å samarbeide godt med ulike fagområder og ulike oppdragsgivere. En hovedoppgave vil være å delta i og lede flerfaglige samferdselsprosjekt. I tillegg er det viktig å være en støttespiller for yngre medarbeidere og delta aktivt i avdelingens videreutvikling.

Viktige oppgaver vil være:

  • Prosjektere, tegne og beregne veger/motorveger etc.
  • Planlegge og koordinere alle aktiviteter på store og små, én-faglige eller flerfaglige prosjekter
  • Samarbeide med oppdragsgivere og rapportere til disse
  • Sikre prosjektenes lønnsomhet gjennom kostnadsoppfølging og kontraktsikring
  • Delta i markeds- og tilbudsarbeid
  • Bidra i vårt forbedringsarbeid

For yngre kandidater vil stillingen innebære ansvar for mindre prosjekt eller deler av vegprosjekteringen i større prosjekt, med sikte på personlig og faglig utvikling.

Hvem vi søker

Vi søker deg som har utdanning som sivilingeniør/ingeniør eller tilsvarende og som har erfaring fra veg-/baneplanlegging og prosjektering av samferdselsoppdrag. Du må ha evne til å jobbe godt i flerfaglige team, og gjerne ha interesse for oppdragsledelse og kundekontakt. Konkrete egenskaper og kvalifikasjoner vi søker etter er:

  • Utdanning som sivilingeniør/ingeniør
  • Erfaring fra vegplanlegging og prosjektering hos konsulent, entreprenør eller oppdragsgiver. Kandidater med erfaring fra entreprenør oppfordres spesielt til å søke
  • Innsikt i relevante regelverk og håndbøker
  • Erfaring med prosjekteringsverktøy som Novapoint 19, G-prog m.fl.
  • Interesse for det vegfaglige og for prosjektstyring/ledelse
  • Interesse og forståelse for anvendelse av 3D/BIM i prosjektgjennomføringen

Det forventes stor grad av mobilitet i hverdagen da avdelingen stiller krav til tverrfaglig samarbeid på tvers av lokasjoner.

Kandidater med 'ring i nesen' oppfordres også til å søke!!

For de uten for mye erfaring søker vi i tillegg til ovennevnte formalkrav etter pågangsmot og vilje til å lære.

Rambøll tilbyr

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte oppgaver hos Nordens ledende samfunnsrådgiver. Dette betyr å lede an når det gjelder anvendelse av ny teknologi, utvikle og trene medarbeidere og vinne de betydningsfulle kontraktene; alt dette med gode betingelser og et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger.

Om du er interessert i det vi har å tilby og møter de kravene vi stiller til kompetanse og egenskaper kan du sende din søknad og CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Drammen: Avdelingsleder Rolf Bjørkeslett, tlf 905 41 780

Oslo: Fungerende seksjonsleder Thor Gunnar Hansen, tlf 481 90 956

Tønsberg: Fungerende seksjonsleder Ingvild Skaug, tlf 984 92 092