Tømrer som ønsker trygg og trivelig arbeidsplass!


Sonar Bemanning er et bemannings- og rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 14 dedikerte bemannings- og rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har vi som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen bemanning og rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

FirmaSonar Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår oppdragsgiver er et passe stort entreprenørfirma i Oslo som utfører store og små oppdrag innenfor bygg, anlegg og prosjektgjennomføring.

Gjennom målrettet arbeid i mange år har firmaet inngått langsiktige avtaler med landets største og mest seriøse utbyggere, både private og offentlige. De tar gjerne del i prosjekter fra for-prosjektering til ferdigstillelse og vedlikehold. Arbeidet preges av høy servicegrad og kvalitet fremfor kvantitet.

På grunn av øket oppdragsmengde trenger de en dyktig og erfaren tømrer til fast stilling. På grunn av en del kundekontakt må du beherske godt norsk, skriftlig og muntlig. Noen av arbeidsoppgavene vil kunne kreve sikkerhetsklarering for jobb for Forsvaret. Videre må du disponere egen bil og ha det viktigste av verktøy. Har du dette, kan vi love deg en trivelig arbeidsdag i et solid firma!

Arbeidsoppgaver
- være med i alle typer rehabilitering
- erfaring fra arbeid med verneverdige bygg er en fordel
- være med på å oppføre nybygg

Kvalifikasjoner/egenskaper
- fagbrev som tømrer med utpreget yrkesstolthet
- god erfaring med alle typer rehabilitering
- kan jobbe både selvstendig og i team
- trives i en hektisk hverdag med variert arbeid
- strukturert og nøyaktig
- pliktoppfyllende og punktlig
- kommunisere godt på norsk, skriftlig og muntlig

Vi tilbyr
- betingelser som gjenspeiler kravene
- arbeid i en solid bedrift som setter pris på sine medarbeidere
- ordnede arbeidsforhold og meget godt arbeidsmiljø
- faglig utvikling

Det er ønskelig med snarlig oppstart. Søknader behandles løpende.

Ring gjerne partner Erik Merum i Sonar Rekruttering AS, tlf 41 678 670, for mer informasjon eller send din søknad snarest til etm@sonar.no

Vis flere stillinger: