Prosjektarkivansvarlig

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeAust-Agder
StedArendal
Søknadsfrist09.10.2016

Statens vegvesen Region sør søker en dyktig prosjektarkivansvarlig. Stillingen er tilknyttet den regionale Forvaltningsseksjonen. Forvaltningsseksjonen er en seksjon med 12 medarbeidere. Seksjonen arbeider for å lage strategier og tilrettelegge for de mer operative enhetene. Noe av det viktigste Forvaltningsseksjonen gjør er å arbeide for samordning av fagområder innenfor regionen.

Region Sør dekker fylkene Vest- og Aust-Agder, Telemark, Vestfold og Buskerud. Arbeidsområdet er på regionalt nivå og i nært samarbeid med Vegdirektoratet, fem fylkesvise Vegavdelinger og andre regionale avdelinger.

Arbeidsoppgaver

Du vil ha ansvar for å implementere prosjektstruktur og katalogstruktur for lagring og arkivering i Region sør i henhold til Håndbok V770 Modellgrunnlag, vedlegg 2. En viktig oppgave er å ha ansvar for opplæring, veiledning og informasjon om prosjektarkiv i regionen.

I tillegg vil du arbeide med:

  • Utarbeide rutiner for å sikre innføring av prosjektstruktur, lagring og arkivering
  • Følge opp at alle nye og pågående prosjekter er organisert i henhold til ny prosjektstruktur
  • Gjennomgå avsluttede prosjekter for å kontrollere at prosjektstrukturen er fulgt.

Kvalifikasjonskrav

Du har utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.
Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Dette vil vi også legge vekt på

  • Erfaring fra prosjektarbeid
  • Erfaring med arkivering
  • Erfaring fra offentlig forvaltning
  • Gode kommunikasjonsevner

Vi søker etter en omgjengelig person som er god til å samarbeide. Evne til selvstendig, planleggende og systematisk arbeid er viktige egenskaper i denne jobben. Som prosjektarkivansvarlig må du være detaljorientert og resultatbevisst, men samtidig evne å ha overblikk. Vi ser etter deg med gode analytiske evner.

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også disse godene:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte konstituert seksjonsleder Lene Jacobsen på telefon 93615544.

Søk her

Vis flere stillinger: