Ny avdelingsleder i Steen & Lund AS, Dag Arne Lier (t.v.) sammen med administrerende direktør Pål Lund utenfor selskapets hovedkontor i Lier.

Ny avdelingsleder i Steen & Lund

Anleggsgartnerfirmaet Steen & Lund AS har ansatt Dag Arne Lier som ny avdelingsleder for sin virksomhet innen skjøtsel og driftskontrakter.

Dag Arne Lier fra Trøgstad tiltrer stillingen 1. januar 2017. Han er med dette tilbake i en bransje han kjenner godt, heter det i en pressemelding fra Steen & Lund.

Dag Arne Lier kommer fra stillingen som teknikk- og næringssjef i Trøgstad kommune i Østfold. Han har fra tidligere lang erfaring fra anleggsgartnerfaget og ulike roller innenfor prosjektering, ledelse og utførelse av entreprisekontrakter og skjøtsel- og drift av utearealer. Lier er anleggsgartnertekniker fra Statens gartnerskole Jensvoll og har økonomi og lederutdanning fra Handelshøyskolen BI .

- Jeg er takknemlig for å bli valgt, og gleder meg til å bli en del av det mest kompetente laget i grøntmiljøbransjen i Norge, sier Dag Arne Lier

Avdelingslederstillingen har ansvar for den del av virksomheten som er samlet i vedlikeholdsavdelingen i Steen & Lund AS. Virksomhetsområdet har gjennom en årrekke hatt solid vekst og har i dag en sterk posisjon i markedet med en årlig omsetning på ca 60 millioner kroner.

–Sammen med dyktige kollegaer ser jeg veldig frem til å bidra positivt til en videre satsing og utvikling av Steen & Lund, sier Lier.

Han får med seg mange utfordrende kontrakter i porteføljen hos Steen & Lund AS. Sesongen 2016 overtok selskapet blant annet drift av Region sentrum for Oslo kommune, Bymiljøetaten. Badeanlegget på Sørenga, Rådhushagen og Spikersuppa er bare noen av de anleggene som inngår i denne kontrakten. Steen & Lund AS har også store skjøtselkontrakter i Drammen, med kjente anlegg som blant annet Elveparken og Bragernes Torg. Offentlig sektor er en viktig kundegruppe for Steen & Lund.

- Jeg tror min mine siste fem år med byggherreerfaring fra offentlig sektor er viktig å ta med seg i samarbeidet med den største kundegruppen til Steen & Lund AS, avslutter Lier.

– Vi er meget godt fornøyd med å få Dag Arne Lier med på laget. Med sin solide fag- og bransjeerfaring er vi sikre på at Dag Arne vil sette preg på vår organisasjon og vårt arbeid med videre utvikling av dette virksomhetsområdet. Vi ser at kontraktene innen drift og skjøtsel er en viktig del av vår virksomhet. De tilfører viktig kompetanse og stabilitet i selskapet, og Dag Arne er selv en sterk representant for nettopp dette, sier administrerende direktør Pål Lund.