Bli med og skap det gode byliv!

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1.350 ansatte fordelt på 26 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist18.10.2016

I Sweco arbeider vi hver dag for å skape gode rammer for menneskers liv. Vi søker å finne løsninger som er miljøeffektive og bærekraftige, og som svarer på fremtidens utfordringer for et godt og levende byliv.

Ett av målene våre er å være best på by. Vi på Plan og landskap finner løsninger i tett samspill med tilgrensende faggrupper innen overvannshåndtering, miljø og forurensing, trafikk, mobilitet og gateutforming.

Vi har i flere år jobbet med opprusting og ombygging av flere av de sentrale trikke- og sykkelgatene i Oslo på oppdrag av Bymiljøetaten og Sporveien, som Storgata, Tullins gate, Skippergata og Stenersgata. Vi har også hatt en helhetlig hånd om Torggata, fra forprosjekt til oppfølging i byggefasen– en gate som etter ombygging er omtalt som «Oslos hippeste gate».

Et annet viktig og økende arbeidsfelt for oss er skoleanlegg og institusjoner som sykehus og omsorgsboliger. Uteanleggene ved Vestmyra skole i Fauske og Varden skole i Bergen er under bygging – her har vi hatt hånd om hele prosessen med ideutvikling, forprosjekt og detaljprosjekt for anleggene. Vi skal i høst gjennomføre parallelloppdrag for Trondheim kommune med utvikling av nye Kolstad skole. Vi arbeider også med forprosjekt og reguleringsplan med konsekvensutredning for utvidelse av Haugesund sykehus.

Vi jobber med alle prosjektfaser, fra mulighetsstudier, Due Dilligence, konsekvensutredninger, overordna planer og reguleringsplaner, skisse- og forprosjekt, detaljplaner, byggeplaner og oppfølging på byggeplass.

Vi har en bredt sammensatt portefølje med oppdrag i det private og offentlige markedet, med byggherrer og entreprenører.

Plan- og landskapsmiljøet i Oslo har 30 medarbeidere med forskjellig bakgrunn; landskapsarkitekter, sivilarkitekter, samfunnsgeografer, arealplanleggere / sivilingeniører med fordypning innen by- og regionplanlegging.

Vi ønsker å styrke og utvide vårt fagmiljø slik at vi i enda større grad kan bidra til en fremtidsrettet byutvikling. Vi trenger kollegaer til ulike roller – oppdragsleder, disiplinleder/fagansvarlig og fagmedarbeider.

Vil du bidra til å utvide vår horisont og bringe oss framover mot målene våre?

Vi ser for oss å utvide staben med følgende:

  • senior areal-/byplanleggere/arkitekter, rundt 10 års erfaring
  • senior landskapsarkitekter, rundt 10 års erfaring
  • junior areal-/byplanleggere/arkitekter, rundt 5 års erfaring
  • junior landskapsarkitekter, rundt 5 års erfaring

Arbeidssted:

Arbeidssted er ved vårt hovedkontor på Vækerø – en fin sykkeltur fra Oslo sentrum. Kontoret ligger i den flotte landskapsparken ved Vækerø hovedgård og Lysakerfjorden. Her er det bademuligheter året rundt.

Besøk oss på:

instagram: sweconorge_planoglandskap

facebook: Sweco Norge

LinkedIn: Sweco

Kontaktinformasjon

Silje Flage Dragsund, silje.dragsund@sweco.no, 920 97 833

Birgitte Rodum, birgitte.rodum@sweco.no, 481 07 705

Søk stilling

Vis flere stillinger: