Distriktssjef Trøndelag

I Block Watne er over 90 % av prosjektene egenutviklede. Vi kjøper tomt, prosjekterer, bygger og selger. Hvert bygg - om det er en enebolig eller et leilighetskompleks - er bygd fra grunnen av. Det gjør prosjektene både omfattende og utfordrende.

Block Watne eies av OBOS-konsernet, og er en av de virkelig store boligbyggerne i Norge. Vi er ISO 9001-sertifisert og omsatte i 2015 for 2,4 milliarder kroner. Vi bygger årlig ca 700 boliger over store deler av landet ved hjelp av egne ansatte gjennom 18 distriktskontorer - det betyr at vi faktisk er med å påvirke hvordan vi bor her i landet!

Distriktskontoret i Trøndelag ligger i Trondheim og består i dag av 11 funksjonærer og 23 faglærte tømrere som bygger og selger eneboliger, rekkehus og leiligheter i hele Trøndelag. Distriktskontoret er samlokalisert med OBOS.

For nærmere informasjon se www.blockwatne.no

FirmaBlock Watne
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist10.10.2016

Spennende mulighet for resultatorientert og handlekraftig leder til å utvikle attraktive boligprosjekter.

Distriktssjef Trøndelag

Vi søker etter deg som operativt skal lede og videreutvikle Block Watne i Trøndelag, da nåværende distriktssjef har valgt å gå over i en prosjektutviklerrolle i organisasjonen. Du kan vise til resultater fra tilsvarende stilling i byggebransjen eller andre relevante bransjer. Block Watne har høy anerkjennelse og innehar en sterk posisjon i det norske markedet, og ønsker nå å ytterligere styrke sin posisjon i Trøndelag.

Ansvarsområde

Distriktssjefen har totalansvaret for Block Watnes virksomhet i Trøndelag, inkludert personalansvar, utviklings- og kvalitetsarbeid og daglig drift av virksomheten. Fokusområdene fremover vil være videreutvikling og kvalitetssikring av våre produkter og tjenester, og utvikling av nye utbyggingsprosjekter.

Hvem leter vi etter?

Vi søker etter en person med høyere relevant utdannelse og ledererfaring, som er trygg, tydelig og inkluderende i sin lederstil, og som skaper begeistring. Du har erfaring innen boligproduksjon og boligutvikling med lokal forankring i regionen. Manglende formell utdannelse kan kompenseres med lengre relevant erfaring.

Du må se muligheter og aktivt kunne bygge på et godt miljø i organisasjonen.

Vi tilbyr spennende og utfordrende oppgaver i en organisasjon i sterk vekst. Hos oss finner du et aktivt, uformelt men faglig sterkt miljø.

Lønn og tiltredelse etter avtale.

Distriktssjefen rapporterer til Direktør operativ enhet.

For nærmere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Avantas v/Bedriftsrådgiver Ole Erik Fremo på tlf. 907 54 797 eller Hanne Haug Fremo på tlf. 982 12 455. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt inntil annet er avtalt. Send søknad med CV via www.avantas.no

Søknadsfrist: 10.10.2016

Vis flere stillinger: