Junior ingeniør/siv.ing. vannkraft/vassdragsteknikk

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1.350 ansatte fordelt på 26 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist22.10.2016

På kontoret i Trondheim, lokalisert på Øya i Professor Brocks gt. 2 (miljøbygget), er vi til sammen ca.150 ansatte. I avdeling Energi er vi nå 39 ansatte fordelt på gruppene miljø, hydrologi og hydraulikk, kraftverk og vassdrag og utredning. Våre kunder er i hovedsak kraftselskap, offentlige myndigheter og utbyggere. Typiske oppdrag er prosjektering av kraftverk (nye og opprusting av gamle), revurderinger og fornying av vanndragsrelaterte konstruksjoner, samt prosjektering av miljøtiltak i vassdrag. Vi har en god tilgang på mange spennende prosjekter, og har en sterk markedsposisjon fra Sogn og Fjordane til Finnmark som er bygd opp over 90 år.

Vi søker en konstruktør som primært har sitt interesse- og fagfelt innen betong med interesse for å planlegge/prosjektere vannkraft- eller vassdragstekniske relaterte konstruksjoner. I et flerfaglig team vil dine arbeidsoppgaver bestå i å dimensjonere, prosjektere og utarbeide tegninger i alle prosjektenes faser. Du vil i starten bli underlagt en senior oppdragsleder, vårt klare mål er å skolere nye oppdragsledere gjennom deltakelse som prosjektmedarbeider i pågående prosjekt. Arbeidsoppgavene vil til å begynne med derfor være varierte, og man vil delta som prosjektmedarbeider i flere prosjekt av ulik karakter på samme tid.

Din bakgrunn:

  • Min. ingeniørutdannelse fra høgskole
  • Gode fagkunnskaper
  • Erfaring fra byggevirksomhet
  • Håndverksbrev innen et byggfag er en fordel

I tillegg er det ønskelig at:

  • Du er en lagspiller
  • Du viser engasjement, har godt humør, og tar i et tak når det trengs
  • Du kjenner til DAK og 3D-modellering, og ønsker å ta disse verktøy i bruk
  • Du er utadvendt, og tar selv initiativ for å komme videre
  • Du er villig til å ta jobber som kan medføre utstasjonering på anlegg

Muligheter:

Grunnet vår markedsposisjon i Trondheim har vi en god ordreinngang på jobber. Det gjør at vi stadig har behov for å styrke staben av konstruktører. Motiverte og dyktige medarbeidere vil derfor lett finne seg til rette i et arbeidsmiljø som er kjent for å være svært godt. Vi tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver til den rette.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Åshild Rian Opland

Gruppeleder

+4792667800

Bård Skatvold

Gruppeleder

+47 992 37 415

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: