Jan-Magnus Kleve Knudsen er ansatt som daglig leder i Møre Hus.

Ny leder i Møre Hus AS

Jan-Magnus Kleve Knudsen er ansatt som daglig leder i Møre Hus AS fra 1. oktober. Han tar over etter Svein Arne Skotheim, som trer inn i en annen rolle i selskapet. 

Jan-Magnus Kleve Knudsen kommer fra Ålesund, og er utdannet byggingeniør ved Høgskolen i Ålesund. Han har arbeidet som prosjektleder ved Møre Hus AS siden 2004.

– Vi er svært fornøyde med at Jan-Magnus blir ny leder for selskapet. Han har en teft, en kompetanse og en erfaring som vi verdsetter høyt, og som blir stadig viktigere i en konkurranseutsatt næring. Vi er trygge på at han vil bygge videre på den solide kunnskapskulturen som har vært et viktig kjennemerke og suksesskriterium for Møre Hus i snart 20 år, sier avtroppende daglig leder, Svein Arne Skotheim og styreleder Bjørn Sætre.

Sammen etablerte de Møre Hus AS i 1997. Begge arbeider fremdeles i selskapet, som i dag består av totalt ni ansatte. Fra kontorbygget på Vatneeidet i Haram kommune har Møre Hus AS levert solide overskudd hvert eneste år siden oppstarten.

- Selskapet har to ganger blitt kåret til Gaselle-bedrift, og har i dag høyeste rating for kredittvurdering, heter det i en melding fra selskapet.

Knudsen ser frem til å ta over stafettpinnen i oktober, og mener selskapet har det beste utgangspunktet for videre vekst også i årene fremover. I tillegg til sterk soliditet og finansielle muskler til nye investeringer, trekker også han frem fagkunnskapen i organisasjonen.

– Kjøp av bolig er en stor økonomisk avgjørelse - ofte den største folk tar i løpet av livet. Da er det viktig at de kjenner seg trygge på at de får oppfølging og råd gjennom hele prosessen fra A til Å, og et ferdig produkt med høy kvalitet, sier han.

Hvert år kan rundt 40 nye kunder på Sunnmøre flytte inn i et nytt Møre Hus, og Knudsen har fulgt mange av de i prosessen.

– Mye har endret seg de siste årene og mye kommer også til å skje, men målsettingen vår om å levere kvalitet vil stå fast, understreker Jan-Magnus Kleve Knudsen i Møre Hus AS.