Kvalitets- og miljøleder

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist07.10.2016

Rambøll Bygg & Arkitektur Midt, Vest & Nord søker ny kvalitets- og miljøleder som vil ha et operativt ansvar for kvalitets- og miljøarbeidet i enheten. Du vil få en sentral rolle i å sikre at Rambølls prosjekter innfrir våre ambisiøse kvalitets- og miljøambisjoner gjennom å bistå i tilbudsprosesser og i å støtte våre prosjektledere.

Om stillingen

Rambøll Norge er en samfunnsrådgiver som ønsker at alle våre oppdrag skal skape ønsket verdi for kunden og gi positiv påvirkning på det ytre miljø.

Som kvalitets- og miljøleder for Bygg & Arkitektur Midt, Vest & Nord blir du en viktig brikke for å nå disse målene gjennom å være støtte til prosjektleder i større oppdrag i tillegg til å være en pådriver for markedsenhetens forbedringsarbeid. Du blir også medlem av Rambølls sentrale kvalitets- og miljøråd og vil der få muligheten til å utvikle selskapets kvalitets- og miljøarbeid. En viktig oppgave vil være å skape engasjement og forståelse for bruk av kvalitets- og miljøledelsessystemet og fungere som en ambassadør for dette utad i organisasjonen. Stillingen rapporter til markedsenhetsdirektør og du vil jobbe tett mot markedsenhetens ledergruppe. En del reising til de ulike kontorstedene i markedsenheten må påregnes.

Andre viktige oppgaver vil være:

  • Følge opp interne revisjoner
  • Systematisere registrerte data og presentere beslutningsgrunnlag til ledelsen
  • Saksbehandling i forbedringsportalen
  • Bidra til et oppdatert og brukervennlig kvalitetssystem
  • Inneha en utøvende rolle i enhetens HMS-arbeid
  • Støtte og oppfølging av linjeledere

Hvem vi søker

Vi søker deg som blir motivert av å bidra aktivt til at Rambøll oppnår kundetilfredshet og positiv miljøpåvirkning i en operativ hverdag. Du har administrativ legning, er grundig og kan innta helhetsperspektiv. Den rette kandidaten har svært gode samarbeidsegenskaper og pedagogiske evner.

  • Utdanning på Bachelor- eller Masternivå
  • Gode kommunikasjonsegenskaper
  • Analytisk og ryddig

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Trude Kjeldstad +47 928 23 769

Vis flere stillinger: