Ill: Tag Arkitekter AS

Betonmast har signert kontrakt med BOB Eiendomsutvikling

Betonmast har signert kontrakt med BOB Eiendomsutvikling AS for byggingen av boligprosjektet «1912» i Damsgårdssundet i Bergen. Kontrakten har en verdi på 255 millioner kroner inkludert mva. 

Prosjektet omfatter bygging av 108 leiligheter, 1 barnehage, samt butikklokaler i 1.etasje.

Prosjektet har en forventet byggetid på ca 30 måneder, og vil med byggestart i oktober i år være ferdig på nyåret 2019.

- Vi er svært tilfreds over den tillit BOB Eiendomsutvikling viser oss ved å tildele oss enda et oppdrag i denne nye, flotte bydelen i Bergen, sier Arne Kleivdal, daglig leder i Betonmast Bergen.

«1912» skal bygges på tomten fra det ærverdige fabrikkbygget, som sto ferdig nettopp i året 1912. Teglsteinsfasaden skal bevares, og vil gi dette prosjektet et helt spesielt særpreg.

Foran bygget kommer det nye offentlige torget Fløtmannsplassen, hvor man også kan benytte den nye gangbroen over Puddefjorden, og videre inn til Bergen sentrum.

- Veldig hyggelig at vi igjen skal bygge for BOB. Med dette prosjektet befester vi oss ytterligere som en av de ledende boligbyggerne også i Bergen, sier konsernsjef Jørgen Evensen i Betonmast

- Vi har gjennomført flere prosjekter med Betonmast, og for oss er det helt nødvendig å kunne arbeide sammen med en tung aktør som kjenner våre krav og forventninger. I transformasjonen og utbyggingen av Damsgårdssundet i Bergen har vi nå ferdigstilt i underkant av 400 leiligheter, og har over 300 leiligheter under bygging, samt næringsarealer på ca 4000 m2, forteller daglig leder Tor-Magne Birkeli i BOB Eiendomsutvikling AS.