Senior miljørådgiver - konsekvensutredninger

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1.350 ansatte fordelt på 26 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist16.10.2016

Sweco er et stort konsulentfirma som blant annet bidrar til å bygge fremtidens bærekraftige byer.

Kandidatene vi er på utkikk etter, er de som tar opp telefonen til en kunde med positive, men også negative beskjeder. En som er fremoverlent og setter kunden i fokus. Vi har spennende oppgaver til de som er engasjerte og ser det store bildet, og jobber iherdig for å gjøre kunden god. Som miljørådgiver i Sweco vil du kunne trekke på kollegaer fra hele Europa. Hører du hjemme hos oss? Grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

Swecos miljøavdeling på Vækerø holder til i flotte nye lokaler utenfor Oslo og består av over 20 fagfolk. Vi utfører konsekvensutredninger, utfører mange ulike miljøundersøkelser og ivaretar miljøperspektivet for kunder i privat og offentlig sektor. Kompetansen dekker alt fra økologi, naturforvaltning, vannforvaltning, geologi, hydrogeologi, hydrologi, forurensning og GIS til klima, energi og miljøledelse. Vi utfører også utredningsarbeider for offentlige etater. Våre fagfolk inngår ofte i prosjektteam med ansvar for miljøstrategi og -oppfølging i utbyggingsprosjekter innen samferdsel, vann og avløp, bygg og energi. Sweco tilnærming er å søke helhetlige løsninger som kombinerer teknikk, estetikk, økonomi og miljø med utgangspunkt i kunnskap om folkehelse og naturens tålegrenser. Vi har stor etterspørsel og ønsker flere dyktige miljørådgivere.

Arbeidsoppgaver:

Oppgaver innen miljø og bærekraft er i sterk vekst, og vi har behov for flere engasjerte medarbeidere med interesse og erfaring innen miljørådgivning med hovedfokus på konsekvensutredninger. Mange av oppgavene medfører samarbeid på tvers av fag og avdeling/regioner. Vi er på utkikk etter en erfaren miljørådgiver som kan lede større eller mindre konsekvensutredninger og kan utrede enkelte fagtemaer selv.

  • God kunnskap om KU-forskriften
  • Oppdragsledelse og koordinering av konsekvensutredninger
  • Svært gode samarbeidsevner og evne til systematisk arbeide
  • Gode skriveferdigheter

Din bakgrunn:

  • Erfaring med KU-forskriften og praktisk arbeide med konsekvensutredninger
  • God kunnskap om aktuelt miljølovverk og plan- og bygningsloven
  • Master./Siv.ing. eller tilsvarende med minst 3-4 års erfaring. Det kan også være aktuelt med dyktige kandidater med kortere erfaringsbakgrunn
  • Du er initiativrik og må kunne jobbe både selvstendig og i team
  • Du er kunde- og resultatorientert
  • Du har gode kommunikasjonsevner

Muligheter:

Vi tilbyr en spennende og faglig utfordrende stilling i en stor avdeling. Som en del av Sweco får du jobbe i et sterkt flerfaglig miljø med utviklingsmuligheter, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Kontaktpersoner:

Frode Løset

Gruppeleder

928 557 08

frode.loset@sweco.no

Kim Rudolph-Lund

Avdelingsleder

9305 4452

krl@sweco.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: