Brannrådgiver

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning for Roar Jørgensen
FylkeBuskerud
StedHønefoss
Søknadsfrist12.10.2016

Roar Jørgensen AS er et rådgivende firma som utfører oppdrag innenfor fagområdene brannteknikk, arkitektur, bygningsmessig prosjektering, prosjekteringsledelse, energimerking, eiendomsforvaltning og taksering. Selskapet ble etablert i 1985. Roar Jørgensen AS holder til på Hvervenmoen Næringspark i Hønefoss.

Fra ide til ferdig bygg – med lang erfaring i bransjen – høyt kvalifiserte medarbeidere – bred kompetanse – oppdatert datautstyr og programvare – offentlige godkjenninger.

Erfaring som Brannrådgiver eller med bakgrunn som Master?

Oppdragsmengden er for tiden i vekst og vi ønsker derfor å ansette flere dyktige medarbeidere som ønsker å bli en del av teamet vårt. Du ønskes inn i et miljø med kompetente kolleger for prosjektering og rådgiving. Oppdragene består typisk av for- og detaljprosjektering samt prosjektoppfølging. Fra mindre ombygginger til større nybygg.

Ansvar / arbeidsoppgaver:

  • Generell brannteknisk prosjektering og rådgivning.
  • Utarbeidelse av brannteknisk strategi- og designdokumentasjon
  • Utarbeidelse av branndokumentasjon for bruksfasen
  • Utarbeidelse av brann- og sikkerhetsrelaterte risikoanalyser
  • Befaring med tilstandsregistrering og utarbeidelse av tiltaksplaner
  • Kontroll av brannteknisk utførelse, uavh. Tredjepartskontroll
  • Proaktiv kundekontakt for utvidelse av portefølje

Kompetanse / kvalifikasjoner:

  • Formal bakgrunn som ingeniør/siv.ing. - med brannfaglig bakgrunn
  • Prosjektleder erfaring fra bygg entreprenør - eller tilsvarende
  • Erfaring som branningeniør er ønskelig - men ingen forutsetning
  • Må ha gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Vi har investert i avansert programvare innen brannteknikk. For brannutvikling benytter vi Argos for to-sone modeller og Pyrosim som CFD/tre-dimensjonal programvare. For beregning av rømning av personer benytter vi Simulex og Pathfinder. I tillegg har vi utviklet egen programvare for røykventilasjon, brannmotstand og stråling fra branner.

Kreativ og løsningsorientert og med god evne til teamarbeid. Varierte arbeidsoppgaver og stor grad av frihet. Positiv og opptatt av å bidra til trivsel og et godt arbeidsmiljø innad i avdelingen og bedriften.

Brannteknikk-avdelingen i bedriften består av i dag 8 personer. Totalt jobber det 24 personer i bedriften. Bedriften legger vekt på det sosiale innad i bedriften, med sosiale arrangementer. En bedrift i utvikling som holder til i en region hvor det fremover kommer til å skje mye spennende. Ny vei og jernbane er under prosjektering fra Oslo/Sandvika, noe som åpner opp for en ruvende utvikling i distriktet. Bedriften holder til i moderne lokaler på Hvervenkastet, men skal flytte inn i splitter nytt kontorbygg om ca ett år. Bedriften er opptatt av ansatte som ønsker å være en del av ett team som ønsker å prestere, men samtidig hvor humoren sitter løst og at det er høyt under taket. Konkurransedyktige lønnsbetingelser for regionen, samt gode pensjonsordninger.

Høres dette interessant ut, send inn en søknad eller ta kontakt med Geir Esben i Rett Bemanning for ytterligere info.

Søk på stillingen her

Kontaktperson:

Geir Esben Skille

Partner

ges@rettbemanning.no

975 73 700


Vis flere stillinger: