Thomas Beck (t.v.) ønskes velkommen til Normet Norway på Skarnes av Roar Myrdal (midten) og Ola Woldmo.

Thomas Beck ansatt som teknisk sjef hos Normet Norway

Som et ledd i satsingen i det norske markedet har Normet ansatt Thomas Beck som teknisk sjef for byggkjemikalier. 

I disse dager bygges det produksjonsanlegg i lokalene som tidligere huset Tine meierier på Slomarka på Skarnes.

- Thomas er en kapasitet med solid bransjebakgrunn og vil bidra til å forsterke vårt team i Norge og i Skandinavia sier daglig leder Ola Woldmo.

- Vi er glade for å kunne ønske Beck velkommen inn i et internasjonalt miljø som har fokus på utvikling av miljøvennlige kjemikalieprodukter for kosteffektiv tunnelbygging, legger dr. Roar Myrdal , FoU-direktør i Normet International til.
- Normet kom opp med et godt tilbud på en meget interessant jobb. Det som lokker er at Normet er i startgropa og skal bygge opp produksjon av både sprøytebetongakselerator og tilsetningsstoffer til betong på Skarnes. Jeg vil vel fungere som et slangs bindeledd mellom produksjon, kvalitetskontroll, lokal produktutvikling og drive teknisk support og teknisk markedsføring. Normet er forholdsvis små i Norge enda, men jeg kjenner flere av mine kommende kolleger godt fra før, og vet derfor hvem jeg skal samarbeide med, sier Thomas Beck.

Thomas Beck er 44 år, utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim i 1998. Han har tidligere jobbet tre år i Elkem, 12 år i Mapei og sist to år i Skedsmo Betong med ansvar for produktkvalitet.

- Det var ikke så lett å si opp jobben i Skedsmo Betong, hvor jeg har trivdes veldig godt og vært med på en kraftig vekst i volumet og vært med på å utvikle Norges mest miljøvennlige betong med CEM III/B», sier Beck.

- Kombinasjonen med heretter å kunne jobbe med både betongindustri og tunnelbransjen er en faglig gunstig kombinasjon for meg, legger han til.