Multiconsult søker Havbrukstekniker / Ingeniør - Tromsø

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom 45 kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre mer enn 2000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

Multiconsult Nord er lokalisert med regionskontor i Tromsø og kontorer i de 3 nordligste fylker samt på Svalbard. Vi er i dag totalt 160 medarbeidere. Regionen utfører flerfaglig rådgivning og prosjektering, inkludert kartlegging av fysisk miljø og grunnundersøkelser.

Multiconsults seksjon for Marint miljø og havbruk leverer et vidt spekter av ingeniørfaglige tjenester for havbruksnæringen, med hovedfokus på flytende anlegg. Dette inkluderer akkrediterte tjenester som fortøyningsanalyser, utstedelse av anleggssertifikat og lokalitetsundersøkelser. Vi leverer også tjenester innen havmiljøbeskrivelse til næringsliv og offentlige institusjoner langs kysten og offshore, både nasjonalt og internasjonalt. Seksjonen samarbeider tett mot Multiconsults fagmiljøer på landanlegg innen havbruksnæringen.

Seksjonen tilhører avdeling for Marin teknologi. Avdelingen har fokus på marint fysisk miljø og kaldt klima, marin hydrodynamikk og flytende konstruksjoner, arktiske teknologiutfordringer og design av kystkonstruksjoner. Den er Multiconsult sitt kompetansesenter for kyst, marin og arktisk teknologi.

FirmaMulticonsult
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist15.10.2016

Med bakgrunn i økende oppdragsmengde ønsker vi å forsterke vår kapasitet for levering av tjenester til havbruksnæringen.

Vi søker en praktisk orientert havbrukstekniker / ingeniør som kan utføre inspeksjoner og feltarbeid. Arbeidsoppgavene vil avhenge av kvalifikasjoner, men vil typisk være fortøyningsberegninger, utstedelse av anleggssertifikat, inspeksjoner av flytende anlegg, samt feltarbeid i forbindelse med utsetting og innhenting av instrumenter. Den som ansettes vil også delta i utviklingen av teknologiske produkter som havbruksnæringen etterspør.

Stillingen vil være preget av varierte oppgaver, og den riktige kandidaten vil kunne påregne ansvar for egne prosjekter.

Som medarbeider hos oss vil du vil bli en del av et spennende miljø med både bredde- og spisskompetanse innen marin og arktisk teknologi. Avdelingen har medarbeidere med stor bredde, både i kompetanse og erfaring.

Kvalifikasjoner
  • Relevant fagbakgrunn som tekniker eller ingeniør / sivilingeniør
  • Erfaring fra havbruksnæringen eller leverandørindustrien
  • Dokumentert praktisk erfaring fra næringen og arbeid på teknisk side vil kunne kompensere for manglende formell utdanning, og vil bli vektlagt
  • Arbeidsspråket er norsk

Personlige egenskaper

  • Gode kommunikasjonsegenskaper
  • Være god på samhandling og evne til selvstendig jobbing, både internt i selskapet og eksternt
  • Strukturert og ansvarsbevisst

Multiconsult tilbyr

I tillegg til godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige lønnsbetingelser, tilbyr Multiconsult i Tromsø:

  • Interessante arbeidsoppgaver med muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Fleksibel arbeidstid
  • Fem ukers ferie samt fri i romjul og i påsken
  • Firmahytter
  • Et aktivt miljø, med et aktivt bedriftsidrettslag og sosiale aktiviteter som bidrar til samhold og trivsel
  • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø
  • På fritiden tilbyr Tromsø en fantastisk natur med spektakulære turmuligheter

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med seksjonsleder Edmond Hansen, tlf 957 84 693.

Kontorsted: Tromsø (eventuelt ved et annet av våre 40 kontorer langs kysten)

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: