Fagleder Byforming

Norconsult AS er med sine 3000 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, miljø, olje og gass, samferdsel, arkitektur, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet som er eid av de ansatte har hovedkontor i Sandvika og mer enn 80 andre kontorer i Norge og utlandet.

FirmaNorconsult
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist03.10.2016

Erfaren byplanlegger/urbanist søkes til komplettering av plan -og arkitektmiljøet ved Norconsult Trondheim. Vi søker en engasjert og sterk faglig person med sans for de store grepene, en som inspirerer og én som kan være med å forme fremtidens byer og steder. Vedkommende må være en sterkt markedsrettet fagperson med god forståelse for by -og stedsutvikling og god kjennskap til verktøy, offentlige prosesser og beslutningsprosesser hos bestiller.

Byformingsmiljøet i Norconsult har på kort tid utviklet seg til å bli en anerkjent aktør på det nasjonale markedet. Miljøet er tverrfaglig sammensatt og drar veksler på det omfattende kompetansemiljøet generelt i Norconsult sine varierte prosjekter.

En rolle som fagansvarlig vil rapportere inn mot det overordnede planmiljøet i Norconsult – samtidig som det er forankret i et sterkt arkitekturfaglig miljø.

Planmiljøet i Norconsult er sammensatt av samfunnsvitere, geografer, arkitekter, landskapsarkitekter og ingeniører som ønsker å bidra til å skape livskraftige og levende byer og steder. Vi har solid og relevant erfaring som gjør oss i stand til å analysere, forstå og formgi fysiske omgivelser, og bidra med smarte, fremtidsrettede og bærekraftige løsninger både innen overordnet og lokal planlegging.

Arbeidsoppgaver

  • Prosjektering av landskap og uteområder, reguleringsplaner, overordnete planer, gatebruksplaner mm.
  • Oppdragsledelse inkludert tilbudsarbeid og befaringer.
  • Fagansvar i tverrfaglige prosjekter.
  • Bidragsyter til videre utvikling av vårt fagmiljø lokalt og i konsernet.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Kandidaten bør ha relevant utdannelse innenfor arkitektur eller byplanlegging og må kunne vise til prosjekteringserfaring fra, og/eller prosessledelse av, by -og stedsutviklingsprosjekter. Vedkommende forventes å kunne innta en ledende rolle i den faglige oppbyggingen av et byformingsmiljø lokalt, som kan komplettere et allerede anerkjent miljø i konsernet. Det forventes utstrakt samarbeid med forskjellige interne markedsområder, spesielt arkitektur, plan og samferdsel og kandidaten må like teamarbeid og komplekse og sammensatte oppgaver.
  • Erfaring og ferdigheter i bruk av modelleringsverktøy / BIM / DAK er ønskelig.
  • Solid fag -og verktøykunnskap, samt god kjennskap til gjeldene regel- og forskriftsverk. Det settes krav til meget sterk prosjektgjennomføringsevne, og det forventes aktivt bidrag i tilbudsarbeid og markedsrettet arbeid. God kunnskap om de forskjellige prosessfaser i planarbeid er et minstekrav.
  • Må ha meget god skriftlig formuleringsevne, være ryddig og metodisk i sitt arbeide og forstå og navigere i komplekse saksbilder. Det stilles krav til gode samarbeidsevner og vedkommende bør like å jobbe sammen med andre rådgivere i tverrfaglige prosjekter.

Vi tilbyr

  • Tverrfaglig miljø med svært lett tilgang til kompetanse, ressurser og systemer.
  • Kultur med fokus på kompetanse- og personalutvikling.
  • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftshytter m.m.
  • Eierskap i Norconsult ved tilbud om kjøp av aksjer.
  • Fleksibel arbeidstid og utvidet antall feriedager.
  • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser. Bonusordning.

Søknad og cv sendes til post@tindrekruttering.no.

Ta uforpliktende kontakt med Per Schjetne i TIND Rekruttering, mobil 90067764, for mer informasjon. Søknader vurderes fortløpende. Diskresjon ivaretas.

Vis flere stillinger: