- FL-VA/VVS trer i kraft 1. oktober 2016, men presenteres offentlig under VA/VVS Møteplass 21. september 2016, forteller daglig leder Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening.

Felles salgs- og leveringsbetingelser for VA- og VVS-bransjen oppdatert

De felles salgs- og leveringsbetingelser for VA- og VVS-bransjen er nå oppdatert. Disse har vært uforandret siden 2001, og trengte en solid overhaling.

 - Den nye utgaven fremstår som et modernisert og nyttig verktøy for bransjen. Avtalen blir formelt lansert på VA/VVS Møteplass den 21. september 2016, forteller daglig leder Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening.

- Vi har jobbet i ett og et halvt år for å få frem den endelige versjonen. Det er viktig å ha felles betingelser i bransjen. Standardisering og effektivisering er nødvendig både for å ha gode rutiner. I tillegg er det viktig at man tilpasser driften etter gjeldende lover og regler. Her har det vært mye å ta tak i, dette er nå på plass, forteller Røising.

- Flere av punktene er oppdatert, ikke minst har vi endelig fått spesifisert timepriser på reklamasjonsarbeider, understreker Røising.

Felles salgs- og leveringsbetingelser for VA- og VVS-bransjen er et samarbeidsprosjekt mellom Norske Rørgrossisters Forening, Rørentreprenørene Norge og VA- og VVS Produsentene.