Alturo AS skal levere lift-maskiner AGJV på Follobaneprosjektet. F.v. Andre Høyer, salgsansvarlig Industri Alturo, Darragh Connelly, Workshop Manager AGJV og Bent S. Nygaard, salgsleder Alturo.

Alturo-avtale med Follobanen

Alturo AS inngår lift-avtale med AGJV og Follobane-prosjektet.

Selskapet, som er et datterselskap av arbeidsutstyrsleverandøren Grove Knutsen & Co, har nå tegnet en avtale med Acciona Ghella Joint Venture om å levere lifter til EPC Tunnel TBM-prosjektet på Follobanen, ifølge en pressemelding.

Alturo skal i første omgang levere 12 Haulotte maskiner, inkludert en teleskoptruck, i tillegg til service på maskinene under hele prosjektperioden.

– En stor dag
– Dette er en stor dag for Alturo. Igjen har Alturo, sammen med Haulotte, bevist for markedet at vi kan levere på store prosjekter. Takket være vår solide maskinpark, dyktige og erfarne folk på salg og service, samt fysisk nærhet til prosjektet, fikk vi muligheten til å samarbeide med AGJV på Follobanen, sier salgsansvarlig Andrè Høyer.

Gigant-prosjekt
Follobaneprosjektet er det største samferdselsprosjektet i Norge. Prosjektet består av 22 km dobbeltspor mellom Oslo Sentralbanestasjon og den nye jernbanestasjonen på Ski, sør for Oslo. Acciona Ghella Joint Venture skal bygge hoveddelen (18,5 km) av den 20 km lange tunnelen, som blir Nordens lengste jernbanetunnel når arbeidet er fullført i løpet av 2021.