Anleggsleder Asfalt

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med 14 000 ansatte og en omsetning på over 45 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,2 milliarder kroner.

FirmaPeab Asfalt Norge
FylkeFlere fylker
StedBuskerud, Vestfold, Telemark
Søknadsfrist20.11.2016

Peab Asfalt Norge er i vekst, og regner på mange spennende asfaltprosjekter vest for Oslo i Buskerud, Vestfold og Telemark.

Vi søker derfor dyktige anleggsledere!

Har du erfaring med praktisk ledelse fra legging av asfalt og ønsker å jobbe som anleggsleder i Peab Asfalt vil vi gjerne høre fra deg!

Ansvar og oppgaver:

Som anleggsleder har du en nøkkelposisjon. Du er bindeleddet mellom arbeidet på ute på vei og prosjektledelsen. Ute på vei skal du lede lagene og følge opp framdrift. Du vil ha utstrakt kundekontakt og det er du som skal sørge mersalg og skaffe nye kunder. Vinterstid er det anbudsregning og kalkylearbeid.

Vi har hovedkontor på Lysaker og distriktskontor i Horten.

Vi søker deg som har:

Vært ute på vei og lagt asfalt og som har ledererfaring.
Fagbrev Asfalt eller annen teknisk utdanning er ønskelig.

Hva får du hos oss?
Spennende prosjekter! Peab er Nordens Samfunnsbygger, og bygger allsidig! Eks. næring, bolig, offentlig og rehabilitering.
Et solid fagmiljø, med fokus på kvalitet og kunden!

Våre verdier er JUPP: Jordnær, Utviklende, Pålitelig og Personlig. Disse vil du kjenne igjen i et veldig godt arbeidsmiljø med inkluderende, dyktige og gode kollegaer!
Og gjennoom å bli hørt og sett, og få mulighet til å utvikle deg.

Vi ser fram til å motta din søknad!

YTTERLIGERE INFORMASJON
Christina Skorge
+47 930 10 494

Jan Ove Kristiansen
+47 90866323

Søk her