Energimontør/KL-montør

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24 ,5milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Veidekke Bane er en del av satsingsområdet til Veidekke Entreprenør. Veidekke Bane ble etablert i 1999 og er en landsdekkende entreprenør innen alle jernbanetekniske fag. Vi utfører arbeider innenfor overbygning, kontaktledning og signal. Våre kunder er hovedsakelig Jernbaneverket og Sporveiene AS. Veidekke Bane samarbeider med andre enheter i Veidekke, og utnytter firmaets samlede spisskompetanse og kapasitet i flerfaglige prosjekter, bl a innen fjellsikring og underbygningsarbeider. Veidekke Bane har i dag 115 ansatte og en rekke ulike skinne/veimaskiner. Veidekke Bane har sertifiserte medarbeidere innenfor alle jernbanetekniske fag.

Veidekke Bane har som målsetting å være den foretrukne, og en av de større leverandørene innen bygging, fornyelse og vedlikehold på jernbaner og sporveier.

FirmaVeidekke Bane
FylkeHele landet
Søknadsfrist09.10.2016

Trives du best med en arbeidsdag i friluft med et selvstendig og humørfylt arbeidslag? Vi jobber med prosjekter over hele landet, så du må ha litt rallarblod i deg og like å jobbe i turnus med hektiske perioder, der det også er tider med mye kaffe.

Du er en strukturert, åpen og samarbeidsvillig person som har evne til å utføre selvstendig arbeid, samt kunne være bas. Det legges vekt på forståelse for tverrfaglighet og samarbeid med andre faggrupper. Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og ha fokus på rasjonell produksjon. Arbeidet krever stor nøyaktighet, sikkerhet og systematikk. Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer trygge og hele hjem hver dag slik at de kan komme på jobb neste dag. I Veidekke er derfor våre HMS-mål likestilt med de økonomiske målene.

Arbeidsoppgaver

  • Utbygging, kontroll og vedlikehold av kontaktledningsanlegg og stasjonsanlegg
  • Deltakelse i andre drifts- og vedlikeholdsoppdrag etter behov

Kvalifikasjoner

Du har fagbrev som energimontør eller KL-montør og tar det som en selvfølge å ha fokus på helse, miljø og sikkerhet. Du trenger ikke være en språkmester, men du må kunne formidle avanserte detaljer både muntlig og skriftlig på en enkel måte.

Du må beherske Microsoft Office. Det stilles helsekrav til blant annet syn, hørsel og fargesyn. Helseundersøkelsen blir gjort i sammenheng med ansettelse. Du må også ha førerkort kl B.

Du er eller ønsker å bli godkjent som hovedsikkerhetsvakt og leder for El-sikkerhet. Har du også kompetanse med kontaktledningsanlegg er det en fordel.

Vi kan tilby

Om du blir vår nye medarbeider, blir du en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi forstår at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Det er her ikke bare du, men også vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene som bidrar i et prosjekt. Som et tillegg har vi høyt fokus på kompetanse og kurs og opplæring utover kvalifikasjonskravene vil bli gitt.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke, og du vil sammen med alle andre kolleger få mulighet til å kjøpe aksjer i selskapet. I dag eier omtrent halvparten av de ansatte ca. 15 % av aksjene i Veidekke. Veidekke har også firmahytter og ulike bedriftsidrettslag.

Søk på stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Ole Jonny Hvitås

faglig leder

930 36 717

Vis flere stillinger: