14. september åpner Würth-konsernet en helt ny forretning på Bryne.

Würth ekspanderer i Rogaland og Hordaland

Würth satser kraftig i både Rogaland og Hordaland og inviterer til stor åpningsfest av logistikksenter og butikk på Bryne 14. september.

- Deler av industrien her er ekstra konkurranseutsatt, tiden er inne for at vi gjør hva vi kan for å styrke logistikken og hjelpe våre kunder til å produsere mer, bedre og til riktig pris, forteller administrerende direktør Svein Oftedal i Würth Norge.

Toppmøte
Oftedal inviterer sammen med administrerende direktør Andreas Hoel i Würth Industri til offisiell åpning. Blant talerne finner vi ordfører Reinert Kverneland og Sebastian Würth, Head of Business Unit Offshore. På gjestelisten står alle gamle og nye potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Øker slagkraften

- Würth Industri og Würth Norge er to selvstendige

Administrerende direktør Andreas Hoel i Würth Industri.

selskaper som nå samarbeider tettere for å tilpasse seg kundenes behov. Würth Industri er spesialist på festemidler og forbruksmateriell levert i markedsledende og kostnadsbesparende logistikkløsninger. Vi kan bidra med teknisk kompetanse, et bredt produktsortiment med over 1.000.000 artikler og logistikkløsninger. Dette for å oppnå de kvalitets- og kostnadsreduksjonsmål som skal til for å bli konkurransedyktig i et globalt, kostnadsfokusert marked, forteller Hoel.

Godt samarbeid

- Würth Norge har på sin side produkter og løsninger som passer alle typer fagfolk og som hjelper dem til å gjøre en god jobb. I produktspekteret finner vi blant annet verktøy, festemidler, kjemi, kapp og slip, verneutstyr, arbeidstøy og sko, elektro, el- og luftmaskiner, slanger og kuplinger (hydraulikk) og bilrekvisita. Dette er første gang i Würth konsernets historie at det skjer en slik satsing, kommenterer Hoel. Den nye butikken vil ha et komplett sortiment innen blant annet auto, bygg/anlegg, mekanisk virksomhet, industri, marine og offshore. Vi utfyller hverandre på en måte som nærmer seg perfeksjonisme, understreker Oftedal.

Administrerende direktør Svein Oftedal i Würth Norge.

- Med de gode forbindelsene mellom Rogaland og Hordaland ser vi for oss hurtig levering, kvalitet og et godt samarbeidsklima, understreker Oftedal.
- Vi har en enorm styrke og slagkraft. Konsernet har rundt 70.000 medarbeidere, og vi har jobbet sammen lenge og knyttet til oss folk med kunnskaper og ferdigheter som er meget verdifulle, forteller Oftedal.

Leveringsikkerhet

- Det er de raske som slår de langsomme i tiden fremover. Det er ikke uten grunn vi etablerer et logistikksenter nær industrien i Rogaland og Hordaland. Vi har mange butikker i området, men denne som vi åpner 14. september, blir helt spesiell. Kombinasjonen av lokalt lager og store logistikksentere i Norge og Tyskland, reduserer kapitalbindingen for kundene våre. Vi har global tilstedeværelse og lokal service. Vi er der du er, understreker Hoel.