Grunnerververe til Eiendomsseksjonen

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeFlere fylker
StedOslo, Hamar eller Lillehammer
Søknadsfrist25.09.2016

Hos oss vil du bli del av landets største og tyngste fagmiljø innen grunnerverv med muligheter for spennende arbeidsoppgaver og faglig utvikling. Eiendomsseksjonen består av to fagområder, grunnerverv og landmåling/geomatikk. Seksjonen består av ca 80 medarbeidere, hvorav ca 45 grunnerververe og 35 landmålere, fordelt på kontorer i Moss, Oslo, Hamar og Lillehammer. Vi har ledige stillinger som grunnerverver til våre kontorsteder på Hamar, Lillehammer og i Oslo. Oslostillingen er et treårig vikariat.

Arbeids- og ansvarsområde

  • Erverv av grunn og rettigheter gjennom frivillige avtaler eller ekspropriasjon. Dette utgjør ca 90 % og omfatter også deltakelse i prosjektgrupper i planleggingsfasen.
  • Eiendomsforvaltning (veggrunn). Dette utgjør ca 10 %.

Ønskede egenskaper

  • Glad i å jobbe i tverrfaglige team.
  • Nøyaktig.
  • Åpen og lyttende i kommunikasjon med både grunneiere og prosjektmedarbeidere.
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne.
  • Godt humør og arbeidsglede

Du må ha

  • Relevant utdanning fra universitet eller høyskole. Eiendomsfag, jordskiftefag, planfag, landbruksfag og økonomiske eller juridiske fag står sentralt

Du bør ha

  • Relevant arbeidserfaring fra fagområdet
  • Førerkort klasse B

En god arbeidsplass

Hos Statens vegvesen skal ingen være alene med et stort ansvar. Du får ryddige arbeidsforhold. Selv om arbeidsmengden kan være stor, legger vi stor vekt på forutsigbarhet og mulighet for avspasering eller lønnskompensasjon.

Vi ber om at stedsønske og/eller stedskrav synliggjøres i søknaden.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger i Statens pensjonskasse og har gode muligheter for egenutvikling.

Stillingen lønnes i henhold til gjeldende lønnspolitikk. Det gjøres lovfestet trekk med 2 % til Statens pensjonskasse.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Kontaktpersoner:
Helge Stikbakke
mob: +47 91378406

Kjell Blomseth
mob: +47 48001631

Søk på stillingen her