Bedriftssykepleier

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24,5 milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Veidekke har hatt egen bedriftshelsetjeneste siden 1986, og den er godkjent av Arbeidstilsynet. Bedriftshelsetjenesten består i dag av bedriftslege, yrkeshygieniker, bedriftsfysioterapeuter, bedriftssykepleiere, verneingeniører og sekretær, totalt 11 ansatte. Bedriftshelsetjenesten betjener Veidekkes virksomhet i hele Norge, totalt drøyt 5000 ansatte.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist26.09.2016

Veidekke styrker sin satsing på forebyggende arbeid innenfor arbeidshelse og arbeidsmiljø, og søker derfor etter enda en dyktig og fleksibel bedriftssykepleier.

I jobben vil du betjene en del av Veidekkes virksomhet i Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland. Som bedriftssykepleier blir du inkludert i et høyt presterende, faglig sterkt BHT-team og får anledning til å påvirke ledere, HMS-ledere og verneombud i Veidekke. Stillingen gir et variert innhold fra oppfølging av enkeltpersoner til arbeid med forebyggende helse på overordnet nivå, og du vil samarbeide nært med de øvrige yrkesgruppene i BHT som betjener dine enheter i Veidekke.

Arbeidsoppgaver

  • Kartlegging og risikovurdering av arbeidsmiljøet
  • Målrettede og periodiske arbeidsmiljøundersøkelser
  • Bistå ved oppfølging av fravær
  • Bistå ved oppfølging av arbeidstakere med rus- og spillavhengighet (Akan)
  • Bistå ved yrkeshygeniske problemstillinger (i samarbeid med yrkeshygeniker)
  • Bistå ved konflikter
  • Omsorg og debriefing ved ulykker og alvorlige hendelser
  • Konsultasjoner om arbeidsmiljøspørsmål og arbeidsrelaterte helsespørsmål
  • Planlegge og gjennomføre beredskapsøvelser
  • Undervisning/kurs: Førstehjelp, sykefraværsoppfølging, Akan, konflikthåndtering
  • Deltakelse i AMU, Akan-utvalg, samarbeidsmøter med HR og HMS

Kvalifikasjoner

Du er utdannet sykepleier, og bør helst ha erfaring fra arbeid i bedriftshelsetjeneste. Du arbeider godt selvstendig og i team, og identifiserer deg med Veidekkes mål: Flere gode arbeidsår for alle. Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Personlige egenskaper

Engasjement, godt samspill og involvering er sentralt hos oss. Du må derfor være en person som liker å by på deg selv og knytte gode relasjoner til ledere, medarbeidere og kolleger i enhetene du betjener. Du evner å formidle og skape entusiasme i både små og store grupper. Du må derfor være tillitsbyggende og tydelig i din kommunikasjon. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig og du må like å omgås mennesker, men også trives med å jobbe selvstendig. Du tar initiativ og har god gjennomføringsevne, og du er fleksibel, nøyaktig og ansvarsbevisst.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye bedriftssykepleier blir du del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Du får varierte og spennende utfordringer i et konsern med en involverende samarbeidsform og en god bedriftskultur.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier ansatte ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontorsted er hos Bedriftshelsetjenesten på Veidekkes hovedkontor på Skøyen i Oslo. Stillingen medfører mye reisevirksomhet, og man må disponere egen bil.

Kontaktpersoner:

Trond Haugmark, Bedriftssykepleier

951 30 795

trond.haugmark@veidekke.no

Kjell Aage Sørensen, Bedriftslege

951 43 779

kjell.sorensen@veidekke.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: