LEAN Rådgivere

Lean Communications har siden oppstarten i 2009 arbeidet med over 200 bedrifter og sertifisert over 10.000 personer i Lean. Dette gjør selskapet til Norges ledende leverandør av Lean-konsulenttjenester og opplæring. I Lean Communications jobber det ikke typiske konsulenter, men tidligere linjeledere som forstås like godt i styrerommet som på «gulvet». Det handler om å endre en kultur og for å få til dette trenger man arbeidserfaring. Lean Communications er en del av Vardegruppen (vardegruppen.no).

FirmaLEAN Communications
FylkeOslo
StedOslo, evt. Bergen
Søknadsfrist31.01.2017

Lean Communications AS er i positiv utvikling og skal nå styrke organisasjonen med flere Lean Rådgivere. Våre nye kollegaer har teknisk forståelse og erfaring fra prosjekter innen bygg- og anlegg. Selskapet holder til i moderne og trivelige lokaler i Hoffsveien i Oslo. Vi har i tillegg kontor i Bergen.

Formålet med våre tjenester er å effektivisere og forenkle BEA-prosjekter. Vårt mål er å bidra til høyere kvalitet og sørge for et sluttprodukt uten feil og mangler. Dette krever struktur, metode og opplæring. Kort sagt: Lean!

Blir du en del av oss får du muligheter til å arbeide med store prosjekter og spennende kunder. Du har opparbeidet noen års erfaring og har kjennskap/interesse for Lean og forbedringsarbeid. Det er en fordel om du har arbeidet med BIM. Har du i tillegg erfaring med Last Planner / involverende planlegging er det positivt.

Som person har du gode kommunikasjonsevner, du er strukturert, engasjert og har gjennomslagskraft. Det er viktig å kunne jobbe selvstendig, være initiativrik og kunne stå frem med integritet og tyngde samtidig som man fungerer i team.

Vi tilbyr:

  • uformelt og godt arbeidsmiljø
  • en spennende og utfordrende arbeidshverdag i Norges ledende Lean-miljø
  • mulighet til å påvirke retningen til mennesker og bedrifter
  • gode lønnsbetingelser med bonusordning på toppen
  • mulighet for eierandel i selskapet

Kontaktpersoner:
Bård Langballe - IMPACT
mob: 969 11 870

Trond Stensbøl - IMPACT
mob: 932 63 112

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: