Rolf Åkredalen, Jørn Lindgren og Knut Haugen i Grenland Tekhus.

Grenland Tekhus vant rammeavtalen med Sykehuset Telemark

Grenland Tekhus, et samarbeid mellom firmaene Erichsen & Horgen, Malnes og Endresen og A.L Høyer Skien, vant rammeavtalen med Sykehuset Telemark HF om teknisk rådgivning for fagene RIV, RIE og RIB.

- Det var hard konkurranse om rammeavtalene, hvor Sykehuset Telemark HF har inngått parallelle avtaler innenfor hvert av fagområdene. Da er det ekstra godt å komme seirende ut av konkurransen når det er rangeringen som vil bli benyttet ved avrop, skirver Erichsen & Horgen i en pressemelding.

Erichsen & Horgen kjenner godt til Sykehuset Telemark HF gjennom tidligere rammeavtaler.

- Vi er veldig glade for å vinne denne rammeavtalen som befester vår posisjon som et av de ledende rådgiverfirmaene innen Helsebygg i Norge. Nå er vi involvert i flere spennende sykehusprosjekter i regionen. Vi jobber bl.a. med Nytt Vestre Viken sykehus, hvor skisseprosjektet ble ferdigstilt på nyåret og ikke minst Tønsbergprosjektet som hadde oppstart rett før sommeren, sier Rolf Åkredalen, avdelingsleder for Erichsen & Horgens kontor i Skien.

Rammeavtalen med Sykehuset Telemark HF omfatter rådgivning i forbindelse med løpende vedlikehold og utvikling av eiendomsmassen ved STHF. Oppdraget inkluderer også uavhengig kontroll. Rammeavtalen har en varighet på to år med opsjon på ett + ett års forlengelse.