HR-partner

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Building / NCC Industry
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist20.09.2016

NCC i Trondheim er for tiden etablert med ca. 100 ansatte innen forretningsområdene Building og Industry.

NCC Industry er Nordens største aktør inne både asfalt og steinmaterialer. I Norge er virksomheten landsdekkende og inndelt i tre områder: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules fundamentering AS, med ca. 500 ansatte.

NCC Building i Norge har for tiden ca. 700 ansatte, med virksomheter i bl.a Trondheim, Bergen, Stavanger, Drammen, Asker og Oslo, samt datterselskapene Haandverkerne, Noveta og Murerfirma Jan E. Engebretsen. Prosjektene omfatter blant annet leilighetskomplekser, rekke- og kjedehus, næringsbygg, kjøpesentre, flerbrukshaller og rehabilitering.

NCC har store ambisjoner videre og er inne i en spennende utviklings- og vekstfase. Til vår virksomhet i Trondheim søkes det nå etter:

HR-PARTNER, TRONDHEIM 

Som HR-partner vil dine arbeidsoppgaver omfatte operativt HR-arbeid i form av aktiv lederstøtte. Du vil bistå innenfor alle HR-faglige områder, og aktivt vurdere ressursbehov og delta i rekrutteringsprosesser. Du vil være ansvarlig for oppfølging av HR-policies og prosedyrer, samt opplæringsbehov og planer i samarbeid med leder. Som HR-partner i Trondheim vil du støtte forretningsområdene NCC Building og NCC Industry, og sørge for at HR-initiativer blir gjennomført.

Som HR-partner er det viktig at du:

  • har relevant utdanning innen fagområdet
  • har HR-kompetanse og minimum 3 års relevant erfaring
  • du er resultatorientert og systematisk
  • har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • evner å jobbe selvstendig

Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Noe reisevirksomhet må også påregnes.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Stillingen er organisatorisk plassert i HR Operations Norge.

Er du interessert? Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende stillingen – se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem - søk her

Søknadsfrist: 20. september 2016

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperånd er verdiene somgjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Kontaktpersoner:

Tove Hernes
HR-sjef, NCC Industry AS
+47 907 25 032
tove.hernes@ncc.no

Rune Johansen
HR-sjef, Building, NCC Norge AS
+47 900 16 926
rune.johansen@ncc.no

Vis flere stillinger: