Dokumentasjonsrådgiver med IKT-kompetanse

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 155 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaUndervisningsbygg Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist20.09.2016

Bli kjent med Undervisningsbygg Oslo KF

Vi søker deg som ser helheten ved arkivets funksjoner i organisasjonen, og ønsker å bidra til utvikle å gode løsninger for samhandling, saksbehandling og arkivering. Undervisningsbygg er en kunnskapsbedrift, og som en del av dokumentasjonsseksjonen er du ute i organisasjonen og tilrettelegger for informasjons- og dokumentflyt, erfaringsoverføring og kunnskapsdeling. Du er arkivar med god IKT-erfaring og -forståelse. Du ser nødvendigheten av effektive integrasjoner mellom fagsystemer og sak-/arkivløsning. Alternativt har du høyere utdanning innen IKT med erfaring og interesse for arkiv.
Du vil inngå i et team bestående av fem dyktige medarbeidere, som jobber allsidig samtidig som de ivaretar daglige oppgaver innen arkiv og dokumentasjon. Vi legger stor vekt på trivsel i hverdagen, samtidig som vi jobber resultatorientert. Vil du bli en del av vårt team?

Arbeidsoppgaver

  • Du skal være en aktiv bidragsyter i å ivareta og se helheten i arkivets funksjoner i organisasjonen, og jobbe med videreutvikling av elektronisk arkiv- og saksbehandlingssystem. Du vil videre være en bidragsyter i etablering av kontrollrutiner, ha en rådgiver-, støtte- og opplæringsfunksjon for saksbehandlere. Daglig og periodisk arkiv- og dokumentasjonsarbeid, som kvalitetssikring av offentlig journal og behandling av innsynsbegjæringer.

Kvalifikasjoner

  • Stillingen krever høyere arkiv-/dokumentasjonsfaglig utdanning og relevant erfaring.
  • God kunnskap om offentlige lover og regler innen fagområdet arkiv og dokumentasjon.
  • Erfaring fra elektroniske Noark-baserte dokument- og saksbehandlingssystemer.
  • God IKT-kompetanse og -forståelse, gjerne i kombinasjon med arkiv.
  • Erfaring fra/interesse for arbeid med fagsystemer og integrasjonsløsninger.
  • Prosjekterfaring er en fordel.

Utdanning

  • Humanistiske og estetiske fag
  • Høyskole/Universitet
  • Økonomiske og administrative fag

Egenskaper

  • Vi legger stor vekt på personlige egenskaper, og ønsker en kollega som er utviklingsorientert, selvstendig, strukturert, oppsøkende, utadvendt, og har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Vi tilbyr

  • Stillingsbrøk: 100%
  • I Undervisningsbygg vil du kunne utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap som skal bygge skoler vi kan være stolte av. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Søknader håndteres av Badenoch & Clark på vegne av Undervisningsbygg
  • Lønn etter avtale.

Les mer om hvordan det er å være ansatt i Undervisningsbygg: Trykk her

Kontaktinfo: Anne Tveter Knoop, Seksjonsleder dokumentasjon- og kundesenter, 911 33 592

Søk stilling

Vis flere stillinger: