Ingeniør / Sivilingeniør Brannteknikk

Norconsult AS er med sine 3000 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet som er eid av de ansatte har hovedkontor i Sandvika og mer enn 80 andre kontorer i Norge og utlandet.

Divisjonens medarbeidere hører til i Sandvika og Horten og jobber med oppgaver innen blant annet akustikk, brannsikkerhet, bygningsfysikk, energidesign, miljø, hydrogeologi, HMS, samfunnssikkerhet, teknisk sikkerhet og innovasjonsledelse. Vi bidrar med vår kompetanse i Norconsults tverrfaglige oppdrag i alle markedsområder, med størst vekt på Samferdsel og Bygg og eiendom. I tillegg har vi oppdrag for egne kunder, så de fleste av medarbeiderne jobber også med både tilbudsarbeid og oppdragsledelse.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist26.09.2016

Norconsult har i dag nærmere 60 branntekniske rådgivere lokalisert på forskjellige kontorer hele Norge. Ved vårt hovedkontor i Sandvika har vi behov for å øke kapasiteten, og søker etter 1-2 erfarne branntekniske rådgivere.

Vi har et stort spenn med oppdragsgivere med stor variasjon i sine behov for bistand. Nå har vi bl.a. behov for å styrke kompetansen og kapasiteten for noen av de mest utfordrende og interessante brannfaglige oppgavene hvor løsningen ikke alltid er å finne i en veiledning.

Arbeidsoppgaver

Vi har oppgaver som både krever stor grad av selvstendighet og samarbeid med tung spisskompetanse innen alle ingeniørfag, samt samarbeid med et stort spekter av kunder med forskjellige behov.

Arbeidsoppgavene kan variere mye og påvirkningsmulighetene for den enkelte kan være store. De kan inkludere:

  • Oppdragsledelse/disiplinledelse
  • Problemløsing
  • Prosjektering
  • Utredninger
  • Kundepleie
  • Tilbudsarbeid

Ønskede kvalifikasjoner

  • Det er ønskelig med relevant ingeniør- eller sivilingeniørutdannelse og minst 5 års relevant erfaring innen brannteknisk rådgivning og problemløsning.
  • Erfaring og prosjektledelse innen brannteknisk prosjektering av store komplekse bygninger og/eller erfaring og interesse for spesielle branntekniske utfordringer innen f.eks. fjellanlegg, industri, eksplosjoner, brannfarlig vare, gass, teknisk sikkerhet vil bli vektlagt høyt.
  • Det er ønskelig at kandidaten har god kjennskap til relevant regelverk og kompetanse innen risikoanalyse og bruk av simuleringsverktøy.
  • Faglig nysgjerrig og ambisiøs.
  • Initiativrik.
  • Kreativ og løsningsfokusert.
  • God muntlig og skriftlig formuleringsevne.

Vi tilbyr

Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

Fokus på kompetanse- og personalutvikling

Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema.

Send søknad

Kontaktperson

Leder for avdeling Brannsikkerhet Ole Hallgren 45401129 ole.henry.hallgren@norconsult.com

Vis flere stillinger: