Ny daglig leder i J H Nævdal Bygg AS

Fra etableringen i 1884 frem til august 2016 har J H Nævdal Bygg AS i Bergen vært ledet av etterkommerne av grunnlegger Johannes Haldorsen Nævdal. Nå tar Tor-Atle Drønen over jobben som daglig leder fra Tor Harald Nævdal.

Johannes Haldorsen Nævdal startet sin byggmestervirksomhet i Bergen i 1884, og firmaet har vært blant byens ledende tømrerfirma siden den gang. Fjerde generasjon, Tor Harald Nævdal, har ledet firmaet siden 2009, og overtar nå rollen som styreformann fra sin far Harald Nævdal, melder selskapet i en pressemelding.

Tor-Atle Drønen kommer fra rådgivningsfirmaet OPAK, hvor han var i 10 år, og ledet region Vest siden 2010. Drønen er utdannet byggmester og byggtekniker, han har jobbet i regionen en årrekke, har et godt kontaktnett og meget god kjennskap til markedet i Bergensområdet.

Som byggeleder i OPAK AS gjennomførte han store prosjekter som ombygging av Bergen Røde kors sykehjem, nytt Ulset sykehjem, ny Rådalslien Skole, nybygg for GC Rieber Eiendom til Handelshøyskolen BI i Bergen og ny radarstasjon for Avinor på Pyttane i Fjell kommune.

Drønen startet i den nye stillingen medio august 2016.