Vedlikeholdskoordinator

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 155 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaUndervisningsbygg Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist16.09.2016

Bli kjent med Undervisningsbygg Oslo KF

Til vår seksjon for vedlikehold søker vi nå en vedlikeholdskoordinator. Sammen med seksjonsleder vil koordinatorene utvikle og videreføre vårt vedlikeholdskonsept. Våre koordinatorer skal bidra til samhandling, fremdrift og utvikling. Du har inngående kunnskap om byggebransjen, og er svært strukturert. Du vil være en premissgiver for vedlikeholds- og serviceavtaler, og skal være en faglig rådgiver for bygningsvedlikeholdet i Undervisningsbygg.

Seksjonen består i dag av 14 dyktige og engasjerte kollegaer, hvorav 2 koordinatorer, med høy kompetanse innen vedlikehold av en moderne og kompleks bygningsmasse. Vi har ansvaret for vedlikeholdet av alle våre bygninger og lekeplasser. Som en av Norges største eiendomsforvaltere har vi et stort og kompetent fagmiljø knyttet til å forvaltning, drift og vedlikehold. Vi vil kunne by på spennende utfordringer, samt at du får muligheten til å dele din kunnskap.

Vil du være med å styrke vår vedlikeholdsseksjon?

Arbeidsoppgaver

Blant flere varierte oppgaver vil du hovedsakelig:

  • Utvikle og evaluere vedlikeholdskonseptet sammen med seksjonsleder
  • I samarbeid med vedlikeholdsingeniørene kartlegge og innhente datagrunnlag for vurdering av tilstand og oppgraderinger
  • Utarbeide og oppdatere generisk tiltaksbank og prisbank for vedlikeholdstiltak
  • Bistå vedlikeholdsingeniørene med å utarbeide og oppdatere livslange vedlikeholdsplaner
  • Bistå vedlikeholdsingeniørene med spesifikke problemstillinger ved behov
  • Gjennomføre opplæringstiltak og oppdatere veiledere i bruk av fagsystemene
  • Periodisk rapportering

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Stillingene krever formell utdanning som ingeniør, tekniker eller fagbrev tekniske fag, samt relevant erfaring. Du har gode dataferdigheter og jobber systematisk, samtidig som du kommuniserer godt både skriftlig og muntlig. Kjennskap til IT-baserte vedlikeholdssystemer er også ønskelig. Lang erfaring og personlige egenskaper kan kompensere for manglende formell utdanning.

Det legges vekt på gode samarbeidsevner, evnen til å ta initiativ og serviceinnstilling. Du er en gjennomfører og samarbeidspartner, som er flink til å formidle.

Vi tilbyr

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap, som skal bygge skoler vi kan være stolte av. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

Les mer om hvordan det er å være ansatt i Undervisningsbygg: Trykk her

Kontaktinfo: Brynjulf Buraas, Seksjonsleder vedlikehold 918 77 643

Søk stilling

Vis flere stillinger: