Administrasjonskoordinator - Hallingdal

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24,5 milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet.

FirmaVeidekke Industri
FylkeBuskerud
StedGol
Søknadsfrist10.09.2016

Vi søker en pro-aktiv og selvgående administrasjonskoordinator til vår driftskontrakt innen veivedlikehold I Hallingdal. Arbeidet utføres fra vårt kontor i Gol.

Arbeidsoppgaver

Din viktigste oppgave er å være ansvarlig for kontordrift, være administrativ støtte og gjennomføre og koordinere følgende oppgaver:

  • HMS - oppfølging, rapportering og praktisk gjennomføring av HMS arbeid
  • Kvalitetsarbeid – utarbeidelse av planer og vedlikehold av disse
  • Avvikshåndtering – rapportering og oppfølging
  • Bistå med opplæring innen HMS og kvalitetsarbeid
  • Fakturering
  • Bistå med økonomirapportering
  • Håndtering av dokumentasjon
  • Bistå leder med enkel personal- og lønnsadministrasjon

Du vil rapportere til leder for kontrakten.

Kvalifikasjoner

Du har relevant utdannelse fra høyskole. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglene utdannelse. I tillegg ønsker vi at du har relevant arbeidserfaring, gjerne også fra HMS og kvalitetsarbeid

Du kommuniserer godt med andre, både muntlig og skriftlig, og du er god til å bruke IT-verktøy i arbeidshverdagen.

Profil

Vi ser etter deg som er genuint serviceinnstilt. Du har god ordenssans og ryddig arbeidsmetodikk. Videre trives og drives du av å ha mange pågående oppgaver, er løsningsorientert og har stor arbeidskapasitet og arbeidsglede. Har du i tillegg eierskap til dine oppgaver og gode samarbeidsevner vil du passe godt inn hos oss.

Veidekkes verdier: Profesjonell - Redelig – Entusiastisk –Grensesprengende er viktige for oss, så det er det av betydning at du også kan stå for disse.

Vi tilbyr

En spennende stilling i et solid konsern med gode muligheter for kompetanseutvikling gjennom Veidekkeskolen.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil få mulighet til å eie egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 16 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Søk stilling

Spørsmål om stillingen?

Lars Petter Hefte

Prosjektleder

Telefon

917 52 244

Vis flere stillinger: