Prosjekteringsleder konstruksjon

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil vær med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction. Se www.ncc.no

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist20.09.2016

NCC Infrastructure, Civil Engineering, gjennomfører nå store infrastrukturprosjekter til en verdi av flere milliarder kroner. I tillegg satser vi på at vi skal få tildelt flere av de store og utfordrende prosjektene som snart skal gjennomføres. Vi er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg. For at byggherrene skal velge oss må vi levere økonomisk gode og bærekraftige tekniske løsninger, samt ha de beste medarbeidere i utviklingen og gjennomføringen av disse. Vi ønsker nå å styrke vårt team i avdelingen Anbud & Prosjektstøtte med en erfaren:

PROSJEKTERINGSLEDER KONSTRUKSJON

Anbud og prosjektstøtte bidrar i store anbudsprosesser og yter faglig støtte til distrikter og prosjekter. Avdelingen består i dag av spesialister med spisskompetanse innenfor flere ulike fagområder.

Dine primære oppgaver vil blant annet være prosjekteringsledelse, som også inkluderer egen prosjektering av stål og betongkonstruksjoner i store kompliserte anleggsprosjekter. Du vil bistå i kalkulasjon av spesielle anleggstekniske oppgaver i tilbudsperioden, drive taktisk oppfølging av stålkontrakter, samt opprette og vedlikeholde kontakt med konsulentmarkedet innenfor konstruksjonsteknikk.

Som prosjekteringsleder konstruksjon er det også viktig at du er/har:

  • utdannelse som sivilingeniør eller tilsvarende
  • minimum 8 års erfaring
  • erfaring med brukonstruksjoner og infrastrukturprosjekter
  • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Vi ser etter deg som er faglig engasjert og løsningsfokusert, og som jobber strukturert og analytisk. Du er samarbeidsorientert, selvstendig og trygg innen ditt fagfelt.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. Dette er en utfordrende og viktig stilling i et solid selskap med en klar vekststrategi. Sammen med kompetente og engasjerte kollegaer skal vi sammen bidra til at NCC vinner og får gjennomført spennende og krevende prosjekter i årene fremover.

Du vil kunne påvirke og utvikle den funksjon du har ansvaret for, og rollen vil gi deg gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Din arbeidsplass vil i hovedsak være ved vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo, men du må også regne med å bruke tid ute i prosjektene for å gi optimal støtte.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med leder for Anbud og prosjektstøtte, Karsten Haugen, mobil: +47 916 22 347, e-post: karsten.haugen@ncc.no
eller HR-sjef Trond Håvard Brunes, mobil: +47 922 61 122, e-post: trond.havard.brunes@ncc.no.

Søknadsfrist:Snarest og senest innen 20. september 2016

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperånd er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: