NCC satser på digital Skandinavisk Karrieremesse

NCC deltar igjen på Skandinavisk Online Karrieremesse, en digital plattform som legger til rette for at studenter og arbeidstakere kan live-chatte med potensielle arbeidsgivere uansett hvor de befinner seg. I år topper de laget med HR-kollegaer fra Sverige og Danmark.

- Dette er andre gang vi deltar på dette arrangementet, sier ansvarlig for Employer Branding i NCC Norge, Christina Johansen.

– Vi ser at dette er en unik måte å komme i kontakt med flere enn de vi vanligvis møter på studentmesser, og at det samtidig gir en mulighet for de som allerede er i arbeid til å ta temperaturen på markedet hvis man tenker på ny jobb, legger hun til.

Det nye i år er muligheten for speed dates mellom kandidater og arbeidsgiver. Her har kandidatene meldt sin interesse til ulike arbeidsgivere, og får avtalt et tidspunkt for speed date. Dette er en uformell samtale på 10 minutter der meningen er å starte en relasjon, og at terskelen for å kunne ta kontakt senere blir lavere.

Fra 10.30-15.00 er det åpen messe, og her stiller NCC med toppet lag. Alle HR-sjefene for de ulike forretningsområdene har satt av dagen til å chatte med deltakere på messen.

– I år har vi også fått med oss to HR-kollegaer fra Sverige og Danmark. NCC har et stort rekrutteringsbehov i alle de nordiske landene, så her er det muligheter hvis man enten er bosatt i Danmark eller Sverige, eller om man er villig til å flytte på seg, fortsetter Johansen.

Messen er et tilbud til alle som ønsker å delta. Det er gratis å melde seg på, og det er ingen aldersgrense. Fordi alt foregår online, kan man logge seg på uansett hvor i Norge eller verden man sitter.

- Vi ser på dette som en god mulighet til å hilse på flere potensielle arbeidstakere der ute, og håper at så mange som mulig stikker innom boothen vår på messen, avslutter Johansen.