Prosjektledere til Oslo og Romerike

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med 14 000 ansatte og en omsetning på over 45 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,2 milliarder kroner.

FirmaPeab Bygg Øst
FylkeFlere fylker
Søknadsfrist15.10.2016

Peab Bygg ØSt er i vekst, og har mange spennende byggeprosjekter i Oslo og omegn og Romerike som starter utover høsten 2016 og i 2017!

Vi søker derfor dyktige prosjektledere!

Har du erfaring med ledelse fra større byggeprosjekter og ønsker å jobbe som Prosjektleder i Peab vil vi gjerne høre fra deg!

Ansvar og oppgaver:

Som prosjektleder har du en nøkkelposisjon. Du har helhetsansvaret for byggeprosjektet fra start til overlevering. Det er du som skal sørge for at prosjektet styres slik at målene nås og kundens forventinger blir innfridd. Du har ansvar for å ivareta og utvikle relasjonen til våre kunder og slik bidra til nye prosjekter, og du har ansvar for den totale økonomien og personalet i prosjektet du leder.

Vi har hovedkontor på Lysaker, og Distriktskontor på Kløfta. Byggeplassene strekker seg rundt Oslo, stor-Oslo og på Romerike/Lørenskog.

Vi søker deg som har:

Vært leder for byggeprosjekter fra 20 mill og oppover - gjerne opp til 200 mill.

Høyere utdanning vil bli vektlagt.

Hva får du hos oss?

Spennende prosjekter! Peab er Nordens Samfunnsbygger, og bygger allsidig! Eks. næring, bolig, offentlig og rehabilitering.

Et solid fagmiljø, med fokus på kvalitet og kunden!

Våre verdier er JUPP: Jordnær, Utviklende, Pålitelig og Personlig. Disse vil du kjenne igjen i et veldig godt arbeidsmiljø med inkluderende, dyktige og gode kollegaer! Og gjennoom å bli hørt og sett, og få mulighet til å utvikle deg.

Ta kontakt ved å ringe/sende sms eller mail enten til HR sjef Eli Tangen tlf 92843526 eli.tangen@peab.no, eller benytt søknadslinken til høyre i annonsen her

Vis flere stillinger: