EBA søker etter avdelingsleder Bygg og Bolig

EBA er den største bransjeforeningen i Byggenæringens Landsforening (BNL) og en del av NHO. EBA eier Bygg og Anlegg Media, har 9 lokalavdelinger og 10 opplæringskontor som har tilknytning til EBA. Medlemsbedriftene arbeider innenfor forretningsområdene bygg, bolig, eiendom, vei- og
jernbaneutbygging, drift og vedlikehold, asfalt og undervannsarbeid, og er representert over hele landet. De består av de store riksentreprenørene, regionale entreprenører, samt mindre lokale entreprenører. EBAs 232 medlemsbedrifter har om lag 26 000 ansatte og en samlet omsetning på rundt 80 milliarder.

FirmaEBA - Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

EBA skal være en tydelig og synlig aktør innenfor Bygg og
Bolig med mål om å bidra til å løse bransjens utfordringer innenfor aktuelt regelverk, avtaler og planer, både i det offentlige og det private markedet. Stillingen innebærer et helhetlig ansvar for å identifisere og følge opp de aktuelle saksområdene og arbeidet vil foregå i nært samarbeid med EBAs ulike utvalg bestående av fagpersoner og ledere fra EBAs bedrifter. Du vil få mulighet til å utvikle, påvirke og ikke minst skape resultater for en stor og viktig næring.

EBA legger vekt på å være en samfunnsaktør som tar helhetlig ansvar og setter dagsorden for næringen. Du vil oppleve å bli del av et sterkt fagmiljø, og et godt arbeidsmiljø med fokus på høy trivsel.

Vi søker etter:

  • En person med ingeniørfaglig eller annen relevant utdannelse og med relevant praktisk erfaring.
  • Du må ha evne til å lede prosjekter, være god til å planlegge, ha sterk gjennomføringskraft, og kunne konseptualisere og visualisere forslag og idèer. Du liker å dra prosesser på en involverende, men effektiv måte.
  • Du har næringspolitisk forståelse og byggteknisk kompetanse. Du trives godt med å kommunisere med ulike miljøer, og skal bistå bedriftene innenfor fagområdet.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med administrerende direktør i EBA, Kari Sandberg på tlf. 952 21 074. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: