Ill. Modulvegger

Modulvegger-gruppen etablerer Modulvegger Sørlie

Sørlie Prosjektinnredninger avd. modul i Sarpsborg blir en del av Modulvegger-gruppen fra 1. september 2016. Selskapets nye navn er Modulvegger Sørlie AS.

Alle 18 ansatte følger med selskapet videre og de vil fortsatt ha sin kontoradresse i Hundskinnsveien 96 i Sarpsborg, heter det i en pressemelding. Daglig leder for selskapet blir Oddmund Karlsen som har 22 års erfaring i Modulvegger-gruppen.

Modulvegger-gruppen består fra før av Modulvegger AS som produsent, Modulvegger Oslo AS og Modulvegger Trondheim AS som systeminnredningsentreprenører. Modulvegger Oslo AS har også distriktskontorer i Drammen og Jessheim. Konsernet vil nå til sammen bestå av 114 ansatte.

Sørlie Prosjektinnredninger avd. modul har drevet tilsvarende systeminnrednings virksomhet i sitt distrikt og har vært forhandler av vår fabrikk på Åmot i mange år. Modulvegger-gruppen ønsker å videreføre det gode arbeidet de har gjort i modul-avdelingen samt å utvikle Modulvegger Sørlie AS videre med all den kompetanse og erfaring som finnes i begge miljøer.