Miljørådgiver

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil vær med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction.

FirmaNCC Building
FylkeOslo
Søknadsfrist12.09.2016

NCC Building er lokalisert i hele landet og primært i de største byene. Stillingen som utlyses er lokalisert i Oslo på vårt hovedkontor i Østensjøveien 27. NCC Building har flere spennende og fremtidsrettede prosjekter av varierende størrelse med en økende etterspørsel innen miljøriktige og bærekraftige løsninger. Vi søker:

MILJØRÅDGIVER

Dette er en nyopprettet stilling som gir deg sjansen til å jobbe med miljø- og bærekraftspørsmål i NCC. Operativt vil du jobbe tett ut mot våre distriktskontor og prosjekter. Du vil bistå i arbeidet med ivaretakelse av ytre miljø i prosjektene, påse at alle eksterne og interne miljøkrav følges og ivaretas, samt fungere som miljøkoordinator på prosjekt etter behov og kapasitet.

Den rette kandidaten vil bl.a. få ansvar for vedlikehold og utvikling av miljøledelsessystem, ISO 14001 samt rapportering. Du vil bistå med opplæring i bruk av systemer og miljøsertifiseringer, og være en pådriver for implementering av NCCs miljø- og bærekraftstrategier ut i distriktene. Som miljørådgiver vil du også bli involvert i tilbudsarbeid samt hjelpe DK og prosjekt med å løse konkrete miljø- og bærekraftspørsmål.

NCC er i stadig endring, noe som vil kunne gi deg muligheter til å være med å forme rollen videre og være med å påvirke morgendagens løsninger. NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Det innebærer at du vil bli en del av et nordisk innsatsområde og faglig nettverk.

Vi ser etter deg som trives med å jobbe i team, men som også evner å jobbe selvstendig og strukturert med egne oppgaver og er trygg på det. Vi ønsker oss en engasjert kollega med pågangsmot og høy arbeidskapasitet. Du er fremoverlent, men har også evnen til å lytte og finne de smarte løsningene.

Som miljørådgiver er det også viktig at du har:

  • bachelor- eller mastergrad innen klima- og energi, eller annen relevant realfaglig utdanning
  • praktisk erfaring kan erstatte mangel på formell kompetanse, gjerne fra bygg- og anleggsbransjen
  • erfaring med miljøsertifiseringssystemer, BREEAM eller tilsvarende
  • kjennskap til materialer og livssyklusanalyser kan være en fordel

Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Din arbeidsplass vil i hovedsak være på vårt hovedkontor i Oslo. Noe reisevirksomhet må påberegnes.

Er du interessert? Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende stillingen – se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem, søk her

Søknadsfrist: 12. september 2016

Tiltredelse: snarest

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperånd er verdiene somgjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Kontaktpersoner:

Stine Marie Haugen
Leder miljø og bærekraft, Building, NCC Norge
+47 404 80 926
stine.marie.haugen@ncc.no

Rune Johansen
HR-sjef, Building, NCC Norge
+47 900 16 926
rune.johansen@ncc.no

Vis flere stillinger: