Ønsker du å lede vårt kompetansesenter innen bompengefinansiering?

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Vegdirektoratet
FylkeOslo
Søknadsfrist12.09.2016

Seksjon for Brukerfinansiering i Vegdirektoratet har ansvaret for hele verdikjeden av bompengeprosjekter fra initiativet om bompengefinansiering gjøres av kommuner og fylkeskommuner, til prosjektet er ferdig nedbetalt og utstyret ved bomstasjonen er fjernet.

Bompenger er en integrert del av vegfinansieringen i Norge. Vårt mål er å sørge for en effektiv, profesjonell og brukervennlig innkreving av bompenger. Seksjonens hovedoppgaver er å sikre god kvalitet på grunnlaget som utarbeides for bompengesaker, og å være en pådriver i arbeidet med å forbedre og videreutvikle dagens løsninger for bompengeinnkreving. Vi skal skape tillit hos brukerne ved å ha en god og åpen kommunikasjon mellom alle våre samarbeidspartnere.

Bompengereformen vil gi oss nye og spennende utfordringer, det blir derfor viktig å tilpasse kompetanse og oppgaver i seksjonen.

Seksjonen har totalt 23 medarbeidere med høy kompetanse og stor entusiasme for faget, og består av et kontor for bompengeforvaltning og et for AutoPASS. Arbeidssted Oslo.

Arbeidsoppgaver
Du vil som leder få totalansvar for seksjonen. Vi vil at du skal legge stor vekt på å utvikle enheten og medarbeiderne dine. Det forventes også at du blir en aktiv bidragsyter i ledergruppa på Veg- og transportavdelingen. I stillingen får du mulighet til å påvirke beslutninger både i etaten og i samfunnet for øvrig. Du vil også få en utadrettet rolle med bl.a kontakt med media.

Kvalifikasjoner
Du har utdanning fra universitet eller høgskole (minimum fire år), innen relevante fagområder. Vi kan se bort fra dette kravet hvis du har sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene og gode personlige forutsetninger for stillingen. Det er en forutsetning at du har ledererfaring med personalansvar. Arbeidsoppgavene som er tillagt stillingen krever at du kan uttrykke deg godt skriftlig og muntlig både på norsk og engelsk.

Vi ønsker oss en leder som

  • kan bidra til innovasjon og utvikling
  • har god organisasjonsforståelse
  • blir motivert av å lede et fagområde i rask utvikling nasjonalt og internasjonalt
  • har god økonomisk forståelse

Alle ledere i Statens vegvesen må ta ansvar for å utvikle sine medarbeidere og seg selv, og være bevisst på at de er rollemodeller og kulturskapere. I Statens vegvesen ønsker vi å være profesjonelle, fremtidsrettede og inkluderende. Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og solid fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer. Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidsdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr disse godene

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • egne lederutviklingsprogram
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, der våre ansatte skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Vil du vite mer kan du kontakte direktør Jane Bordal på tlf. 901 03 330.

Søk stillingen på www.vegvesen.no/jobb - ledige stillinger i Vegdirektoratet innen 12. september 2016 eller gå videre til send søknad/søk her

Vis flere stillinger: