Prosjektleder innkjøp

Norsk Rørallianse AS (NRA) ble etablert i 2002 som et forpliktende samarbeid mellom 11 store frittstående regionale norske rørentreprenører. NRA skal bidra til at deltakerne i alliansen styrker sine posisjoner som de mest konkurransedyktige regionale aktørene samtidig som de samlet utvikles til å bli en sterk utfordrer på landsdekkende nivå. Videre skal NRA bidra til at deltakerne er best mulig rustet til å møte morgendagens utfordringer i form av endrede rammebetingelser og ny konkurransesituasjon. NRAs 11 deltakerbedrifter er etablerert på mer enn 35 steder rundt om i landet og har over 2000 medarbeidere. Hovedkontoret ligger på Olavsgaard, rett nord for Oslo. For nærmere info,

se www.nra.no.

FirmaNorsk Rørallianse (NRA)
FylkeAkershus
StedSkjetten
Søknadsfristsnarest

Vi søker nå etter en sentral medarbeider til en allianse i spennende utvikling.

Prosjektleder Innkjøp

Ditt bidrag skal være med på å optimalisere innkjøpsordninger for og i tett samarbeid med alliansens medlemmer. Du vil i stillingen arbeide med analyse, planlegging, forhandlinger samt prosjekter knyttet til effektivisering for å gi våre medlemmer stadig bedre konkurransekraft. Du vil arbeide tett med og rapportere til adm. dir.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper
Den rette kandidaten har en teknisk utdanning i bunnen og/eller har arbeidet i et teknisk miljø med noen års erfaring fra prosjektledelse, innkjøp- og forhandlinger. Som person er du en relasjonsbygger som motiveres av å skape gode løsninger og resultater. Du har gode analytiske ferdigheter, er nøyaktig og strukturert, og arbeider like godt selvstendig som i team. Gode engelskferdigheter er ønskelig. Du ivrer etter stadig å ta i bruk ny teknologi for å jobbe så rasjonelt som mulig og å kunne kommunisere med andre så effektivt som mulig.

Vi kan tilby deg
En spennende og selvstendig stilling med store muligheter for å påvirke alliansens videre utvikling. Vi har konkurransedyktige betingelser, et godt og uformelt arbeidsmiljø samt en trivelig medlemsmasse i en bransje i vekst og endring.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på tlf. 917 06 467 eller adm. dir. Line Ekroll Dyb på tlf. 957 44 576.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi imøteser din CV og søknad via: post@setsaasconsult.no. Merk søknaden "NRA - Prosjektleder Innkjøp". Søknadsfrist: Snarest.

Vis flere stillinger: