Salgsdirektør

Nobia Norway AS er et datterselskap av Nobia AB. Nobia Norway eier og drifter kjøkkenmerkene Norema, Sigdal og Marbodal i Norge. Nobia AB er Europas ledende kjøkkenspesialist og eier en rekke kjente kjøkkenmerker. Nobia AB har en omsetning på ca 13 milliarder SEK og 6500 ansatte.

Nobia Norway har ansvaret for produkter, salg og markedsføring for Norema, Sigdal og Marbodal. Selskapet selger både til forbruker og proff markedet gjennom et stort forhandlernett over hele Norge. Totalt er det ca 320 ansatte i selskapet hvorav 50 sitter på hovedkontoret på Trollåsen. Sigdal er et av Norges mest kjente kjøkkenmerker med en snart 70 år lang historie. Alle kjøkken produseres på egen fabrikk i Eggedal og selges gjennom mer en 50 forhandlere.

FirmaNobia Norway
FylkeAkershus
StedTrollåsen
Søknadsfrist05.09.2016

 

Nobia Norway søker Salgsdirektør / Business Area Director da nåværende innehaver av stillingen skal overta nye utfordringer i konsernet. Business Area Director vil rapportere til og arbeide tett med administrerende direktør for Nobia Norway. Vedkommende blir del av ledergruppen i selskapet og har som hovedoppgave å videreutvikle salg og forhandlernett for Sigdal kjøkken. Forhandlernettet består både av Studio Sigdal forhandlere, en rekke store byggevarekjeder samt frittstående forhandlere. For å lykkes i denne stillingen må man kunne håndtere et komplekst salgsbilde, en stor produktportefølje og mange ulike aktører.

Stillingen har personalansvar for fire til fem personer og en stor kontaktflate som inkluderer fabrikken, forhandlere og avtalekunder. Som salgsdirektør er det viktig å være god på kommunikasjon både internt og eksternt. Analytisk og strategiske evner vil bli vektlagt samt gode lederegenskaper.

Produksjonen foregår på egen fabrikk i Eggedal. Det er ønskelig at man også her har et tett samarbeid med fabrikksjefen og de øvrige ansatte.

Kvalifikasjoner

  • Høyere utdannelse eller lengre relevant arbeidserfaring
  • God salgs- og økonomisk forståelse, samt kunne vise til solide resultater over tid
  • Erfaring fra lederstilling, gjerne kjedeledelse
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • God IT-forståelse og interesse for nye tekniske løsninger

Personlige egenskaper

  • Strukturert med stor arbeidskapasitet og gjennomføringskraft
  • Strategisk og resultatorientert
  • Relasjonsbygger med god evne til å skape entusiasme

Vi tilbyr

  • Utfordrende og spennende arbeidsoppgaver
  • Faglig utvikling
  • Et trivelig og uformelt arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser

Ditt kontor vil være på Trollåsen i Oppegård kommune, men reising må påregnes.

Søknadsfrist: 5. september.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Grete Andersen på tlf. 91 13 70 05 eller på e-post grete.andersen@capus.no, eller Researcher Ingrid Syrstadeng på tlf. 21 95 81 63 eller e-post ingrid.syrstadeng@capus.no.

For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken "Søk". Du skal da fylle ut et kort skjema med personalia, samt at du må laste opp søknad og CV.

Vis flere stillinger: