Senior veiplanlegger

Sweco er et internasjonalt selskap som tilbyr tverrfaglige rådgivertjenester innen teknikk, miljø og arkitektur. Som rådgivende ingeniører og miljørådgivere jobber vi med prosjekter som har betydning for samfunnets utvikling og menneskers livskvalitet.

Sweco Trondheim har sitt kontor på Øya hvor det i dag sitter ca. 150 medarbeidere.
Våre ansatte er fordelt på avdelinger innen Bygg, VA, Prosjektadministrasjon, Akustikk, Ingeniørgeologi, Geoteknikk og Plan og Samferdsel.
I tillegg har vi en egen avdeling i Molde på Infrastruktur og samferdsel hvor vi har 8 ansatte.

Mange av våre oppdrag er for store profesjonelle aktører som Statens vegvesen og Jernbaneverket og vi ser at vår oppdragsmengde er økende, derfor trenger vi flere engasjerte medarbeidere med på laget!

FirmaExperis for Sweco Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist20.03.2017

Ved Trondheimskontoret er vi i dag 8 personer som jobber på gruppen Plan og samferdsel. Per i dag er vi tre medarbeidere innen veg med ulik erfaring og alder. Du vil inngå i gruppen som en med sterk faglig tyngde og som en som er god på å drøfte faglige løsninger med dine kolleger og kunder. Gruppen ble etablert i 2016 og har en spennende utvikling. Til vår gruppe søker vi etter en erfaren vegplanlegger som kan styrke vårt fagmiljø lokalt. Vi er en faglig engasjert gruppe med ulik alder og erfaringsbakgrunn. Arbeidshverdagen er allsidig hvor arbeidsoppgavene spenner fra store samferdselsoppdrag til oppdrag av mindre omfang for både offentlige og private kunder. Plan og samferdselsgruppen ved Trondheimskontoret er en del av et større Bygg og anleggsmiljø i Trøndelag. Dette miljøet teller i dag ca 160 personer.

Sweco har mange rene veiprosjekter, men også prosjekter der veianlegget inngår som følge av prosjektering av andre fagområder. Dette er eksempelvis prosjekter inne vann- og avløp, bane, landskap, EL-kraft med mer. Av den grunn ser vi etter deg som er god til å jobbe tverrfaglig slik at helheten i våre leveranser blir best mulig ivaretatt, og at vi sammen bidrar til de beste løsningene for våre kunder.

Arbeidsoppgaver:

  • Veiprosjektering i små og store samferdselsoppdrag
  • Utarbeidelse av 3D-modeller, samordningsmodeller
  • Deltaker i større tverrfaglige oppdragsteam
  • Utarbeidelse av teknisk beskrivelse for veiprosjekter

Vi legger stor vekt på at våre medarbeidere skal kunne være med å utforme sin egen hverdag, så mulighetene for en variert og utfordrende hverdag er meget store!

Muligheter:

Vi har mange komplekse og utfordrende prosjekter og vi har tatt et stort steg i forhold til 3D-prosjektering og samarbeid mellom ulike fag og lokasjoner. Veigruppen har variert og solid erfaring fra alle plannivåer innenfor veiplanlegging og -prosjektering. Vi arbeider nå kun i Novapoint 19 på nye oppdrag og satser mye på å legge til rette for nye og moderne arbeidsformer.

Sweco er et stort rådgiverselskap med mange muligheter for personer som har den rette bakgrunn og holdning.

Vi utvikler våre medarbeidere i 3 retninger, fagperson, prosjektledelse og administrativ ledelse, som er videre inndelt i flere undernivå. Ser du etter nye utfordringer samtidig som du ønsker å være med i et sterkt fagmiljø hos Sweco, samt være med å utvikle miljøet i Trondheim hører vi fra deg.

Din bakgrunn:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør med minimum 3-4 års erfaring
  • Du har meget gode faglige kvalifikasjoner
  • Du har god kjennskap til prosjektering med Autocad / Novapoint
  • Du er nøyaktig og jobber strukturert
  • Du viser engasjement og tar ansvar, er en lagspiller og har godt humør
  • Du har lyst til å utvikle deg videre innen dine interessefelt og dette fagområde
  • Du trigges av å jobbe i 3D sammen med andre engasjerte medarbeidere!

Arbeidssted; Trondheim

Oppstart; Så snart som mulig eller etter avtale

Varighet; Fast stilling

Interessert?

Ta kontakt med Katrine Westheim (katrine.o.westheim@no.experis.com) i Experis Engineering ved å sende søknad og CV og andre relevante papirer gjennom www.experis.no – registrer CV.

Vi ser frem til å motta din søknad og gjør oppmerksom på at det er kun aktuelle kandidater som blir kontaktet.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: