Rådgivende ingeniør Energi / Bygningsfysikk

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeVest-Agder
StedKristiansand, evt. Arendal
Søknadsfrist31.08.2016

Tekniske systemer i Kristiansand består av 19 dyktige ingeniører innenfor fagfeltene Elektro, VVS og Automasjon. Vi har stor oppdragsmengde og søker nå etter Rådgivende Ingeniør Energi / Bygningsfysikk. Arbeidssted er ved vårt kontor i Kristiansand eller i Arendal.

Om stillingen

Avdeling for Tekniske systemer leverer rådgivertjenester innenfor Elektro, VVS, Energi og Automasjon, og jobber typisk i større prosjekter i tverrfaglige team. Vi søker en person med faglig kompetanse og erfaring innenfor energi og bygningsfysikk. Viktige oppgaver vil være:

  • Rådgivning innen varmeisolering, tetthet, fuktsikring, energi og materialbruk
  • Tidligfasevurderinger knyttet til energi- og bygningsfysikk i samarbeid med våre arkitekter/rådgivere.
  • Energi, inneklima og kuldebroberegninger.
  • Tilstandsvurderinger av bygg og tekniske installasjoner
  • Bidra til den faglige utviklingen i avdelingen.

Hvem vi søker

Vi er interessert i personer med Bachelor/Master og minst 3 års erfaring fra rådgiver/byggebransjen med fokus på energi og bygningsfysikk. Det er viktig at søker innehar kunnskap om gjeldene regelverk (teknisk forskrift), og andre standarder slik som NS 3700/3701. Nyutdannede kandidater med riktig fagkompetanse vil også bli vurdert. Dersom du er strukturert, selvstendig og glad i å omgås mennesker vil du trives hos oss.

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følg instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Avdelingsleder Nils Tore Ekra +47 951 25 488

Vis flere stillinger: