Regionssjef til avdeling Asker

Asker Entreprenør er en mellomstor entreprenørbedrift i god vekst med hovedkontor på Hvalstad i Asker og avdelingskontor på Hagan i Nittedal og i Moss. Akershus, Oslo, Buskerud, Vestfold og Østfold er virksomhetenes geografiske nedslagsfelt.

Omsetningen i 2015 ble på 535 MNOK med et resultat på 25MNOK og det forventes en omsetning på 750 MNOK i 2016. Bedriften har en betydelig ordrereserve.

Asker Entreprenør har 120 ansatte fordelt på 60 funksjonærer og 60 fagarbeidere i betong- og tømrerfaget. Bedriften og dens ansatte har bred erfaring med oppfølging av de aller fleste typer bygg i alle entreprisemodeller og har gjennom dette tilegnet oss bred faglig og administrativ kompetanse som entreprenør.

FirmaAsker Entreprenør
FylkeAkershus
StedAsker
Søknadsfristsnarest

Nå er vi klar for å ta nye steg – vil du være med på laget?

Vi er på jakt etter:

Regionssjef til avdeling Asker

Selvstendig stilling – selskap i vekst – inkluderende miljø

Regionssjefen som har et totalansvar for å lede og utvikle avdelingen videre bør ha kjennskap til og kontakter i det aktuelle markedsområde. Dette er en selvstendig og utfordrende stilling som inngår i selskapets ledergruppe. Aktuelle kandidater bør ha bred ledererfaring fra tilsvarende eller beslektet virksomhet og kunne vise til gode resultater. Vi søker en person med byggeteknisk bakgrunn, ingeniør eller sivilingeniør. God innsikt i kalkulasjon og tilstrekkelig IT kunnskap kommer godt med. Økonomiforståelse er nødvendig for å lykkes.

Har du lyst til å være med oss videre, men lyst til å vite litt mer kan du ta kontakt med Arne J. Halvorsen i Halvorsen & Holm på telefon 915 32 095 for å få vite mer, eller få tilsendt et rekrutteringsdokument for stillingen. Eller du kan sende en kortfattet søknad med CV på mail til arne@halvorsenholm.no. Henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor arbeidsgiver.

Vis flere stillinger: